Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.729
- 23.175
- 1.433
4-3-3 de olur bence.Kesin 10 numara alınması lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-3-3 de olur bence.Kesin 10 numara alınması lazim
Bence net sakat yav bu riske girmezdim hiç. Singo monacoya gitmiş bu arada 10 milyonaEmin miyiz ya bu sakatlığa. Asıl sıkıntısı kafada sanki
Berghuis tam aradigimiz adam. Rashica kadar def katkisi alirsin surekli rakibini kovaliyor oda. Ayagi rashicadan cok daha temiz. Acikcasi Berghuis gelirse Rashicayi hemen unuturum cok daha iyisi. Hem kanat hem 10 numara oynatabilirsin.Berghuis ve Ziyech klas isimler ama aradığımız tarzda adamlar mı emin değilim
Rashicanın alınmama sebebinin 10 numara alınmak istemesinden başka bir nedeni olmadığını düşünüyorum tercihi o yönde yaptılar gibi.Forumu son 10 saattir şu şekil takip ediyorum
![]()
Fazla gerginiz, sağlam en az bir ama olabiliyorsa da iki orta saha transferi yaptıktan sonra kim nereye gitmiş, nerede ne yapmış bizi çok da ilgilendirmeyecek.
Rashica konusunda da yine gereğinden fazla tepki gösteriyoruz. Her şeye gölge düşürecek bir hamle değildi kesinlikle. Çalışkanlığıyla benim gördüğüm en verimli kanatlarımızdan birisiydi ama bugün Beşiktaş yerine biz gidip 6-7 milyon verseydik 5 hafta sonra yedek oturacak adama bu paraları neden verdik diye saydırmaya başlayacaktık. Tete gibi birisini aldık ama hala anlamadığım bir şekilde yerin dibine sokuluyor çocuk. Adamı bir izleseydik de ondan sonra Rashica'da ısrarcı olmamamızı eleştirseydik.
Bir de saçma sapan çalım mevzusu hortladı bu sezon yine. Arkadaşım rakip taraftar ne diyorsa desin kimene? Sen alabilecek pozisyondayken almamışsan, önceliğin değilmiş mesele bitti gitti. Kimin ne dediğine takılmaktansa bizim ne yaptığımıza, yapacağımıza bakmak daha önemli. Adamlar hala Gedson diye sayıklayıp duruyor, iyi de oynuyor bence ama sezon sonu oturdu tüm ülkenin yaptığı gibi şampiyonluğumuzu televizyondan izledi. Azıcık ayarımız olsun arkadaş, Rashica gitti diye her şeyi kaybetmişiz gibi bir havaya girerseniz yarın rakibine de olmayan malzemeyi verirsin, takımı da strese sokarsın. Bu akşam Rashica konusunda forumun haline inanamadım, Messi'nin Barca'dan ayrılışı bile taraftarını bu moda sokamamıştır belki. Forumca gram ayarımız yok.
Sanmıyom sakat olduğunu rtaş. Boey kalıyor artık zaten, fakat seneye gider herhalde sözleşme de yapmıyorBence net sakat yav bu riske girmezdim hiç. Singo monacoya gitmiş bu arada 10 milyona
Rashica çok da şeyimdeydi affedersin rtaş. Tetê var Barış var Yunus var. Alınacak kanat farklı tarzda olmalıydı, yahut kontenjan ortaya harcanmalıydıBerghuis tam aradigimiz adam. Rashica kadar def katkisi alirsin surekli rakibini kovaliyor oda. Ayagi rashicadan cok daha temiz. Acikcasi Berghuis gelirse Rashicayi hemen unuturum cok daha iyisi. Hem kanat hem 10 numara oynatabilirsin.
katılmıyorum, muslera nelsson boey torreira icardi zaha tete seviyesinde adamlar rakiplerde yok piyasada da yok daha iyileri getirilemez.fb kadro olarak kaliteli bir kadroya sahip, keza bjk de öyle. Ancak biz nokta atışı bir orta saha ile daha ağır basacağız. Szymanski, Fred iki iyi isim, Zajc keza lig için fena değil. Bu yıl daha rekabetçi olacak, bizim adımıza belirleyici olan etmenlerden birisi orta saha için ekleyeceğimiz isim olacak.
Yıllar önce almışRamosun özel antrenörü bjkyi takibe almış, galiba bitmiş almışlar