Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hodson odoi fırsatını kaçırdık,başka var mı böyle biri arsenal ve chealseda

Benim nöbetim biter, bugün Rashica yangını yüzünden kafa ağrıtmış olabilirim kusura bakmayın, herkese iyi geceler ve iyi nöbetler diliyorum.
giphy.gif

Muslera
Boey ??? Abdülkerim Anhelinyo
Transfer #1 Torreira Transfer #2
Tetê Icardi Zaha

Nelsson giderse yerine stoper
Transfer #1: Dribblingçi, top taşıyan, çift yönlü, ceza sahasına koşular atabilen orta saha (bkz. Guendouzi)
Transfer #2: Oyun kurucu, pas ustası, mücadeleci orta saha (bkz. Dominguez) yahut yayda etkili oyun kurucu (bkz. Reyna)
Felixin hala bir yere gitmemesi umutlarımı arttırıyor. 10 için ama reynada olabilir pek tabi.

Kerem bütün bunları yaparken sol tarafa birdaha hiç bakmıyor, esas sorun burada. Zaha ilk maçta affetti ama ikinci maçta affetmez girişir Allah ne verdiyse ;D
Oynaya oynaya öğrenecek öğrenemezse de formasını demirbaya bırakır ki geççen maç o herifi de sol orta denedi okan yine. 2 haftaya bir bakmış berkanla maç kritiği yapıyor. Ama toparlar kerem. Takım sağdan atağa çıkamıyor diye aslında olivieranın yapması gereken işi yapıyor ama orada da anlamadığı şey icardi daha hazır değil. Zahadan ziyade tete transferi keremi daha rahatlatacak diye düşünüyorum, çok boş kalacaktır böylece.

Nando,Boey, Victor,Abdülkerim,Angelino, Kerem Demirbay, Lucas, Kerem,Dries,Barış,İcardi
Trabzonspor maçı için tahmini ilk onbirim.

İşin kötü tarafı yangın tayfa Trabzonspor maçında daha da harlanacak benzin dökülmüş gibi olacak. Rakip sahada şu an mevcut durumda set futbolu oynamamız mümkün değil. Kerem bu kadar formsuzken topun değerini bilen bir tek Icardi ve Mertens var, Mertens'de 30 dakikalık oyuncu nasıl çıkacağız hiçbir fikrim yok.
Sonunu düşünen kahraman olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt