Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klopp da yanında taktik dehası bir herif barındırıyordu, hocalık daha geniş bir iş, saha içinden geniş yani
Ya o basının şişirmesi oluyor işte biraz da

Dinamo Moskova'ya giden adamı diyorsun değil mi. O gitti de Klopp'un set hücumları bitti mi? Ya da Arteta ayrılınca Pep'in takımı sette patladı mı?

Ya o basının şişirmesi oluyor işte biraz da

Dinamo Moskova'ya giden adamı diyorsun değil mi. O gitti de Klopp'un set hücumları bitti mi? Ya da Arteta ayrılınca Pep'in takımı sette patladı mı?

Bilmiyorum knk, 1 senedir set oyunumuz yok, bu işlerde uzman bir adam getirmek iyi olur bence

Bu Rashica işi yüzünden bizimkiler gaza gelip karşılık vereceğiz diye bir ton parayla Talisca getirmese bari... Hiç istemiyorum o herifi...

Geçen sezon maçlardan sonra en çok senle biz giydiriyorduk kosovalı vasata diye hatırlıyorum. Nedense gittikten sonra takımın en önemli parçası ilan ettiler. Halbuki takım başta Icardinin bireysel yeteneği ve Torreira'nın büyük çabası ile ve Muslera'nın bazı maçlarda devleşmesi ile şampiyon olmuştu. Geri kalan herkes figürandı.
Adımı anmazsanız alınırım

Rashica bizi şampiyon yaptı diyenlere davetimdir

Geçen sezon katkı açısından en mühim topçularımızı sıralasınlar

Bakalım ilk 5'e gönül rahatlığıyla sokabiliyorlar mı

Bu ufak beyin egzersiziyle herkes gerçekleri görebilir

Ben de diyorum ki şu kadar yatırımdan sonra bile o oyun oluşmazsa artık yardımcıdan daha büyük çözüm aramak gerekir

Yabancı hoca bu ligde şampiyon olamiyor ama yerli hocalar ile de bir yere gidemiyoruz, FT bir üretim hatasıdır, olmaması gereken bir insandır ve sans eseri bizle denk gelmiştir

Yabancı hoca bu ligde şampiyon olamiyor ama yerli hocalar ile de bir yere gidemiyoruz, FT bir üretim hatasıdır, olmaması gereken bir insandır ve sans eseri bizle denk gelmiştir
En nefret ettiğim genellemelerden. Kaç defa bir şampiyonluk adayı yabancı hocayla yola çıktı da başarısız oldu?

FT yorumun güldürdü.

Sayfaları atladım, yetişemem de ''Adam penaltı kaçırmış, zaaa, sakar, çöp'' gibi -sözüm ona- yorumların fazlalığı dikkatimi çekti. Bu tür saçmalıkların frekansı artıyor mu, bana mı öyle geliyor, sebebini bilen var mıdır?!..

Tetê vs. Rashica PL istatistik karşılaştırması... İkisi de küme düşen takımlarda kanat oynadılar

Ekli dosyayı görüntüle 215193

Rashica'nın daha iyi olduğu şeyler:
1) boş alanda top sürme (progressive carry denen şey, yani adam geçmeden ileri top taşıma boş alan bulunca, ki fark da çok az doksan dakika başına 0.37)
2) asist beklentisi (0.05 vs. 0.08, ikisi de bok gibi)
3) asist sayısı (0.00 vs 0.08, ikisi de bok gibi)
4) pas arası (bu konuda cidden baya önde)
5) uzaklaştırma :asd: herhalde bir hücumcu için en boktan defansif istatistik

---> Rashica'nın ortalama üstü olduğu iki istatistik: pas arası ve uzaklaştırma :asd: hücum, dribbling ve pas profili kıpkırmızı yani ligin en kötülerinden

Tetê'nin daha iyi olduğu şeyler:
1) gol
2) gol beklentisi (PL ortalamasının üstünde)
3) çekilen şut
4) skor beklentisi
5) şut yaratan aksiyon
6) pas girişimleri
7) pas yüzdesi
8) dikine paslar
9) başarılı çalımlar (ligdeki en iyi oyunculardan bu konuda)
10) rakip ceza sahasında topla buluşma
11) dikine pas alma
12) top kapma (PL ortalamasının üstünde)
13) top kesme (PL ortalamasının üstünde)
14) hava topu kazanma (PL ortalamasının üstünde)

İlgilerinize arz ederim GSC ailesi...
Tête, Zani gibi isimler dururken Rashica rotasyonda önde düşünülüyorsa zaten oyun planında büyük sıkıntı vardır. Sende Tete ve ya Zani olacak, ama 11' de Rasica ile çıkacaksın. Gülerler adama.

Millet unutuyor ama Rashica da istikrarsız bir oyuncu. İyi oynadığı maçlar var ama bir çok maçı berbat oynadı.

Başka onceliklerimiz varken jk ye inat o maliyete girmediğimiz iyi olmuş. Orta saha adam yok, yedek kanat oyuncusuna o paralar verilmez.

Erden abi sosyal medyada yoksun güya ama aynı zamanda varsın.forumu takip ediyorsan lütfen daha fazla haber ucurma,o hesaplara.surprizi kalmiyor

bize sadece ii bir merkezi os gerekmekte bi de mümkün ise klinikal santraforwed

En nefret ettiğim genellemelerden. Kaç defa bir şampiyonluk adayı yabancı hocayla yola çıktı da başarısız oldu?

FT yorumun güldürdü.
Bu genellemeyi ben de sevmiyorum aday hoca olarak ilk aklima gelen yakin donem icin mancini hocam sonra belki prandelli baska da yok gibi benim biraz yerli onyargim var malesef belki de yanlis dusunuyorum ama yanildigimi da sanmiyorum bu yerli onyargim hem oyuncular hem dr hocalar icin gecerli olmakla birlikte ilk firsatta gommekten hic cekinmedigimiz yerli oyunlardan bile daha dusuk kapasitede yerli hocalar oldugunuz dusunuyorum ben bizim yerli hocalar avrupali kalburustu meslektaslarinin cok ama cok gerisin de gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt