Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos kaptırma falan olmaz ya iteleme olur bize itelemeye çalışıyo olmasınlar. 2 sene için 15 milyona yakın para yatırıcaz adama. Alacaklarsa alsınlar gündemimizde olan orta sahalardan birini alırlarsa çalım olur bu saatten sonra çökeriz zaten psikolojik olarak

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avrupa transfer donemi bitmeden bize oyuncu yok. Aksam pazarinda da Wijnaldum'a kalicaz.

berguis tam bir playmaker kanat topu kolay kolay kaybetmez sağlamcıdır
defansa yardıma gelir askerdir
ft döneminde çok istemiştik
o ara iki üç maçını izlemiştim hayran kalmıştım
kalite olarakda rashicanın çok çok üstünde bir adam

ama önce şu takıma bir 6 ve 8 alın yeter ya ramos kanat manat

acayip toksik bir hava oluştu şu transfer konularında rashica konusunda biraz yangın yaptım hemen soğudum gedson etkisi yapmadı
Aynı zamanda merkezde de oynar ki geçen sene Ajax öyle kullanmıştı. İçimize sinen merkez orta saha gelsede rahatlasak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok ilginc Yusuf Yazici'nin sozlesmesi onumuzdeki sene bitiyor ve hic bir Turk klubuyle adi gecmedi. Herhalde bizim ilgilenmemizi bekliyo serefsizler.

Ramos’u ve Fredi zerre kadar istemiyordum. Ama taraftarın önüne Ramos, Rashica, Fred, Guendouzi isimlerini düşürüp sonra başka takımlar alınca sinerjiyi bozuyorsan sen suçlusundur

Samiyen gibi TerimSport gibi hesaplara el altından bilgi veriyorsun. Onlar tüm Gs sosyal medyasına yayıyor haberi. Zaten ortalıkla rakibim biriyle ilgilensede çöksem zihniyetinde olan 2 kulüp var. Sonra gidip rakibin alınca bunları tüm sinerji bozuluyor.

Normalde sezon başında ki tutuk ve kötü futbola sabredecek olan taraftarın bir kısmının bu transferleri kaptırmış olman nedeniyle sabrı azalıyor.Sonra ortalık yangın yeri.

Ne gerek var abi. Neden düşürüyorsun haberi sosyal medyaya. Türk futbolunda başarılı sezon geçirmenin en temel faktörü SİNERJİ. Kadro kalitesi vs daha sonra ki etmenler.

90'larda ve 2000'lerin basinda hic boyle sorunlarimiz yoktu :)

nelsson gitmek istese gitsin. Futbolda en önemli bölge 8 ve 10 numara posiyonu. Biz stoperee dany ve semih ile basari gördük SLiginde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt