Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp aksiyon almalı elimizde zaniolo var aygır gibi sağ kanat. Fahiş bedellerle kiralayacağımız. Kalsın adam tete de yedeği olsun rashicaya stiri çektik diyelim

İşyerinde sıkıntılı günler geçiriyorum, hatta nasıl düzelir onu da bilmiyorum. Ekstra kafama takılan değişik meseleler var.

Üstüne bu akşam Rashica'dan bir darbe yedik üstüne o kadar kötü bir maç oynadık ki iyi tarafımızı görememeye başladım. Eylül ortası hatta belki Ekim'e kadar beklentim yoktu şahsen de fena dibe vurduk. Bu kadarını beklemiyordum.

Var bir cenabetlik de anlamadım. Gündüzi'yi getirsek belki biraz kendime gelirim.

Sergen gibi mesaj da atmaya başladıysam düşündüğümden daha kötüymüşüm meğer :crushed:

yav daha sene başı ama son hamlelere kadar transferler de fena gitmiyordu ama takımda sanki huzursuzluk var.. takım içi dengeler her yönüyle nasıl sağlanacak..

Rashica'da keyfine ısrar etmiyorum bas baya oyunumuzu etkileyen bir oyuncuydu.
1- Barış Alper çizgide top bekler, Boey ile koridor olarak çakışır ki bence Barış için en iyi pozisyon 4-4-2 sağ forveti ya da 4-4-1-1'in forvet arkası pozisyonudur.
2- Rashica rakibin bek oyuncusunu merkeze çeker Boey'e dümdüz koridor açar.
3- Boey ileride kaldığı an Rashica bek rolüne dönüşür böylelikle sağ taraf komple bir oyun oynar.
4- Hücumda genişlediğimizde Rashica topu alınca bodozlama orta yapmaz topu tutar takımı sete çevirir verkaç ve duvar paslarıyla Boey ile güzel ikili oyunlar yapar.
5- Takım geri dönemezken depar atıp bir bek oyuncusu gibi kademeye girer.
6- Boey-Torreira-Rashica rakibi sıkıştırıp hep top kapıyorlardı sol tarafın aksine sağ taraftan rakipler gelemiyordu.
7- Umarım Tete iyi çıkar yoksa beşiktaş da şov yapıyor ah vah diyenlerin yangını başlayacak.

Geçen sezonki kadroyu koruyup üstüne 3 tane topçu alacaktık, gittik saçma sapan oyuncular peşinde 2 ay debelenip takımı çorbaya çevirdik. Bu sene bizden bir halt olmayacağı çok açık. Ne teknik direktör ne de yönetim ne yaptığını bilmiyor

Elenirsek hiç şaşırmam
Sezona hiç beklemediğim kadar çok kötü başladık molde şuana kadar oynadığımız takımlardan daha organize bir takım
Ben ısrarla yerimizin avrupa ligi olduğunu düşünüyorum.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaç maçını izledin? Klasvik denen kasaba takımını sidik zoruyla eledi, liginde de gümbür gümbür gitmiyor, abi bu felaket tellallığından vazgeçin artık ya. Evet takım doğru düzgün top oynamıyor ama Şampiyonlar Ligi için önümüz her anlamda açık.

Artık iyice baydı bu transfer mevzusu hep sona bırakılıyor orta saha transferi elzemdi
Torreira’yı da kaybettik molde maçı sıkıntı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 aydır çok lazımmış gibi Ramos haberleri ile geçiyor. Rashica ha geldi ha gelecek diye diye sonunda kartal işareti yaparken gördük. Okan Buruk 3 aydır Rashica diyor şu geldiğimiz hale bak.

Sağ kanat Zaniolo-Rashica'dan, Tete-Barış Alper'e düştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt