Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneki takımdan Rashica ve Zaniolo gitti ikiside sağ kanat çok bir değişiklik yok ortada Rashica morelleri düşürmüş ama gerek yok daha transfer dönemi bitmedi.

Neyse güzel haber var. Kondogbiya yokken bile gündüzimizi oynatmadilar. Hızlı bir şekilde paketleyip getirelim.

Umarım Molde'de yol kazası yaşanmaz yoksa gelecek orta sahadan da vazgeçilir Oliveira ile devam edilir. Yol yakınken ilk maça orta saha yetiştirelim.

Rashica'nın yerinde oyuncu olmasa bu olumsuzluğu anlayacağım da, o mevkide oynayacak bir sürü adam var. Bu takımın eksiği orta saha. O da mutlaka alınacak.
yav arkadas 1000 kere konustuk bunu rashica dedigin adam tek yönlü bi oyuncu degil, koy beke oynar koy 10a oynar koy 8e oynar koy kanata zaten oynuyor, böyle bi jokeri kaptirdik!!

Rashica sonrasında futbolu izledikten sonra gram keyif kalmadı. Geçen sene berkan bile iyi performans verirken bu düşüşün bi açıklaması olmalı. Takımda hazır olan hiçkimse yok.

Yalan yok severdim kendisini. Ama giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Biz yolumuza bakarız.
Sercan Dikme yada Bülent Uslu gibi idiotlari ve tiner bağımlısı Twitter fenomenlerini ciddiye alıp da kendinizi üzmeyin. Garibim şampiyonluğu uzaktan seyredecek bu yıl

43 yasinda uc çocuklu Bulent 14 yasinda ergen gibi davraniyor twitterde. Babam olsa utancimdan soyadimi Musluya degistirirdim heralde

Tek temennim kadro oturunca Barış Berkan tarzı oyuncular ilk 11 göremeyecek. Kerem toparlar geçen senede çok kötü başlamıştı. Yalnız beni üzen 2 şey Zaniolo ve Rashica 2 tane karakterli oyuncu kaybettik

IMG_7336.webp

Bir anda çağ atlatan Fernando - Ndiaye ikilisi gibi bir değişim şart. Ayrıca Rashicayı almayıp Ziyech düşünenlerin abv.

Rashica mevzusunu geçelim 8 numara daha önemli bir konu, Tete-Zaha-Kerem-Barış gayet yeterli bir kanat rotasyonu bence. Kanat yerine Mertens'i ikame edecek bir 10 numara hamlesi daha ideal olabilir artık.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın Rashica'yı almamasını değerlendirmek için 15 Eylül transfer döneminin bitmesini beklemek gerekiyor o zaman eleştirilebilir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt