Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan her gelen soruya önceliğimiz Rashica dedi. Erden ise programların birinde Rashica'nın iyisine bakıyoruz demişti. Erden'in kafasına göre iş yaptığı açık
İkisinin vizyonu ve hedefleri çarpışıyor muhtemelen. Biri küçük düşünüyor.
2 gün sonra öyle sistem oyuncuları indirirler şaşırırız okan ne yapacak onu merak ediyorum. Çanlar kendisi için çalıyor ama hayırlısı

Yedek forvetin bile bu kadar geç gelmesi plansızlığın fragmanıydı zaten, defalarca yazdım forumda

Bu takım ilk elemeye forvetsiz çıktı unutmayalım, sezon biterken forvetsiz kalacağımız belliydi ani oluşan bir durum değildi

Ben ümidimi forvet transferini bitiremediğimizde kesmiştim zaten

Orta saha için acele etmeyeceğiz dediler durdular, şimdi taraftarın homuranmasıyla aceleye getirip saçma sapan bi transfer yapacaklar isme yönelik

Rashica’yi zaniolo’dan da zaha’dan da daha çok istiyordum birkaç saattir hala inanamiyorum kaçtığına, Zani’nin gideceği belli değilken bile ilk 11’e hep rashica yazmistim. Bu takim tete’nin zaha’nin kerem’in top kayiplarini kaldiramaz, basit oynayacak adam kalmadı hücumda

Eylül 15’e kadar bekleyin diyorlar ama ne yapılabilir ki, kim gelebilir yani. Gelen hangi adam Rashica gibi uyumlu olabilir

Denenmiş, katkı sağlayacağından %100 emin oldugumuz herifi kaptırdık

Forvet transferini netleştiremediğimizde eksiyi yazmıştık yönetime, bugün çok büyük eksi daha yazdılar. Bakalım nasıl toparlayacaklar

bende rashide uzuldum ama boey önune kimi koysan oynar basarılı görunur..boey olmadan rashid 3-5 maç sonra yedege cekılır hepimizde göruruz.

demirbay diye topcumuz vardı de mi zaniolodan sonra unutmusum

Hic onemi yok. Gedson ve Rashicanin bonservisinin yuzde 50 sini ver bir sonraki satis icin ama senin takiminda oynasinlar. Hele ki Gedson. Yuzde 70 ini ver. Yeter ki sen de oynasin. Maaslari da cuzzi. Mantiga bak. Oyuncuyu kacirmak daha mi iyi? Gedson biz de olsa Lucas ile, su an kirmizi karti konusmuyorduk bile.
Oraya tete alindi daha önemli transfer 8 ve 10.

Kardeş iyi diyorsun da sağ kanata Zaniolo alacak halimiz yok o şans bir defa gelir hayatta ki onu bile beğenmedi bu forum , gidip en gözde genç sağ kanat alamazsın ya potansiyeline ulaşmamış alacaksın ya yaşı gelmiş alacaksın yada potansiyelini yansıtamamış alacaksın yani sen bi isim söyle alabileceğimiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eden hazard işte mükemmel bir transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt