Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.036
- 41.742
- 3.413
Dun de Gs orta saha transferinde acele etmeyecek diyordu. Ulan hyHaluk Yürekli: "Galatasaray çok acele orta saha oyuncusu alması lazım."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun de Gs orta saha transferinde acele etmeyecek diyordu. Ulan hyHaluk Yürekli: "Galatasaray çok acele orta saha oyuncusu alması lazım."
valla sizi bilmemde bence angelinonun yerinede adam alinmali, boey tarzi.
Biz öyle yari bonservis islerine girmeyiz. Oyuncu mutsuz olur gitmek ister. Hadi faydalan bakayim ozaman.Adamlar Rasicayı 4 sene oynatır, Gedson gibi eyinden sütünden faydalanır gerisi boş iş.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonlar ligi erden timur'un ayarlarını bozdu. CL ye katılıyoruz diye her mevkiye yıldız oyuncu alma zorunluluğu var zannediyor herhalde.Geçen sene ne güzel takımdık lan, en azından takımdık.
yemin ederim sonunda biri söyledi. ellerine sağlık. nelsson’un garanti oynama hastalığı tam bir küçük takım oyuncusu yapıyor onu, bize uygun değil bu özelliğibeni linclemeyın ama
kaan ayhan>nelsson
ayagı kabız stoperden bıkkınlık gelıyor rakipte hep nelssona basıp bizi cıkarmıyor
Dedigim gibi. Bence oraya elimize bir miktar para alip kanat/10 tarzi gelecek vaat edecek olan genç bir Avrupalı gelebilir rdaşistiyorum demek başka önceliğimiz rashica demek başka. istemese daha yuvarlak cümlelerle geçiştirirdi
Yaw ne alaka sen anladın mı ne dediğimi ben gelmeyecek mi dedim ?
Gecen sene Kaan Ayhan Apo tandemiyle sampiyon olabilir miydik benim cevabim kesinlikle Hayır.beni linclemeyın ama
kaan ayhan>nelsson
ayagı kabız stoperden bıkkınlık gelıyor rakipte hep nelssona basıp bizi cıkarmıyor
10 numaralı sistemle oynamıyor ki . Yardımcı forvet oynatıyor sürekli, şl ye 2 li ortasahayla çıkarsak ufalarlar biziBenim bu maçta gördüğüm şey bu takım kesinlikle saf kan on numara ile oynayamaz ofansif ortasaha alınmalı veya aldığın on numara gerçekten mertens gibi fedakarlık yapıp ortasahaya yardıma gelmeli . Saf kan on numara alıyorsan da o sağ Kanada dinamik birisini alacaksın . Veya 4 3 3 e döneceksin angelino zaha icardi tete bide defansı olmayan on numara alırsan o iki ortasaha ikiside kante olsa bile zorlanır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
70 senedir transfer sezonu yaşıyoruz sanki. Güçleniyormuyuz zayıflıyormuyuz artık tüm algım gittigidip ziyech embesilini alırlarsa bu futbol aklına güvenim tamamen kaybolur
kanat falan almayın gidin iyi bi orta saha alın kapatın şu transferi