Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumlari kahve ve dondurma ile okuyorum ama az yazın biraz,sayfalara yetişemiyorum.bu kadar dingin olmamıştım hic..

Felix felan olacak iş değil 6-8-10 oynayabilen Patrick Berg tarzı adam lazım bize gerekirse defansta yapabilecek hızlı en azından pas atarken kafasını kaldırabilen kerem gibi her topu öldürmeyen adam lazım. Bugünkü oyunla gördük ki kanat felan hikaye acil orta saha hemde en acilinden gedsondan bu yana itiraf edelim ki orta sahamız verimsiz

Yarına herkes muhtemelen sakinleşir ama insanların sinirlendiği konu bence haklı bir şey Rashica'nın ne vereceğini hepimiz biliyoruz gelecek oyuncu daha da iyi çıkabilir ama bu işin zıttı da var çok kötü çıkarsa rotasyonda ciddi vurgun yeriz biraz rotasyonda garantiye oynamak zorundaydık.
her şeyin üst üste gelmesi bu ortama soktu bizi
inşallah buradan da çıkmasını biliriz

Rashica BJK mevzusu kesinleşmeden illa ki bizimkilerin kulağına gitmiştir. Bedava Tete alınınca demek ki bonservis ödemeye değer görmediler.
Takımın karman çorman edildiği görüşüne de katılmıyorum. Angelino ve Zaha gibi 2 tane direkt seviye atlayacak oyuncu alındı. Üstüne Icardi takımda tutulup 2. forvet için Icardi'den farklı özellikler sunan geçen yıl Yunanistan'da gol kralı olan Bakambu gelmiş. Yerli rotasyonu için Kerem D. alınmış. Bunlar gayet yerinde ve elzem hamlelerdi. Kadro dağıldı filan deniyor, geçen yıl Zaniolo mu vardı ki takım dağılsın. Adamın satılmak için alındığı gayet belliydi zaten. Rashica gelmemiş yerine beleş Tete alınmış, onun haricinde takım korunup üstüne net kaliteli adamlar alınmış. Daha 2 saat öncesine kadar bu yönetimden iyisi yoktu, şimdi mi aklınız başınıza geldi. Orta saha mevzusunun uzaması da gayet doğal. Hem tak diye istedikleri parayı ödeyecek durumun yok hem de oyuncuların ilk tercihi değilsin. Kaliteli oyuncu Avrupa'dan teklif bekliyor Parades gibi veya Arabistan'ı tercih ediyor. Bunu idrak edebilmek zor değil.
Eleştirilecek bir şey varsa geçen yılki kadro korunup üstüne de net kaliteli eklemelerin yapıldığı yerde sahada futbol namına bir şey izletemeyen hocadır.
Zaha, Tete, Icardi aylardır yatıyorlardı, aylardır ayaklarına top değmedi. Üstüne de orta saha transferleri hala yapılmadı. Bu transferlerin kendini bulması ligin 10. haftasını filan bulur. O süreye kadar min kayıpla geçmemiz lazım. Hocanın da top oynatmaya başlaması lazım tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt