- 16 Haziran 2010
- 207.964
- 161.613
- 6.838
Okan Buruk: "Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz."
Hala kanat transferi bakiyoruz dedi az once. !!
Merkeze adam alin MERKEZE!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk: "Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz."
nelsson da mi gidici acabaYarın Ramos Galatasaray’da diyor. Sallama Zeki
Bitmedi. Keramettin admin bile saldi takimi.Rashica yangını bitmedi mi hala
10 numaralı sistemle oynamıyor ki . Yardımcı forvet oynatıyor sürekli, şl ye 2 li ortasahayla çıkarsak ufalarlar bizi
Bu adamin adını kim zeki koymuş yaZeki ; ramos gol kralı olur diyor ben içiyorum zeki kafayı buluyor.
zaha genelde kanat oynamıyordu orada forvet arkası gibiydi orada daha cok skor yapıyor sol kanatta oynadıgında ise onunla verkaca girecek oyuncular gerek bugun berkanı dövecek sandım zahaya birtürlü düzgün pas atamadıZaha palace'da bu kadar topla oynuyor muydu ya biz mi gözden kaçırdık acaba
Takım tar vermiyor, 20 üstü kesin satarlarnelsson da mi gidici acaba
Ne demek enerjisi düşmüş ya. Okan Rashica isteyecek ısrarla ve Erden Timur almayacak. Hiç mantıklı gibi durmuyor. Belli ki Okan da sonradan fikir değiştirdi ya da değiştirdiler.Okan buruk Rasicha işine çok bozulmuş, enerjisi düşmüş belli.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o para da orta saha ve kanata gömülürTakım tar vermiyor, 20 üstü kesin satarlar
o çıkıp iyi oynamazsa bu çıkıp iyi oynamazsa değil deTete çıkıp efsane maçlar oynamazsa bu taraftar Erden Timur’u da yer
Aklıma Tarkan Rıfkı filmi geldi
Umarım Molde maçında bir sıkıntı yaşamayız yoksa gelecek orta saha Guendouzi derken bir anda seviye düşebilir.her şeyin üst üste gelmesi bu ortama soktu bizi
inşallah buradan da çıkmasını biliriz
Haha yeniKewel-Keita-Baros-Arda-Lincoln hucum hattini rezalet bir orta saha ile cop ettigimiz sezona benzer bir sezona dogru yol aliyor gibiyiz. Acil bir orta saha sart.