Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenardan izleyeceğine adamı çıkarsaydı şu an 1 tane oyuncumuz play offta oynardı.
Sokarım ülke puanına 5 tane yemeyeceğine göre ilk çıkacak adamlarda ikisi boey ve torreira olmalıydı.

Berkan-Kerem-barış üçlüsüyle ligin başında başlamaması gerektiğini öğrenemediler. Bu herifler ligin ilerleyen haftalarında düzeliyorlar ligin başında hep aynılar. Bunu ben biliyorum okan bilmiyor mu da her hafta barışı oynatıp duruyor. Oynatma kardeşim git yunusu oynat, morutana şans tanı şu turda elbet gönderirsin. Yangından mal kaçırır gibi oyuncuları kesip kendini kısıtlıyor sonra hebele hübele.

Hamza Hamzaoğlu :”Umut Bulut gibi bir forvetimiz var. Dembele transferini düşünmüyoruz. Zaten elimizde var.”

Mustafa Cengiz :”Kadromuz gayet iyi. Transfer olmazsa Ocak’ta olur.” (Eren Derdiyok)

Bu açıklamalardaki vizyon benzer malesef..
Ne anlatiyon yaw iki saattir. Transferi mi kapattik.

Deplasmanda lubjanaya fark atinca kraldik,şimdi bu oyuncular çorba olmuş,daha takima katılmadan.utanacaginizi bilsem yüzünüze tükürürüm repliği tam da şu ana uygun

bu takımı yönetecek oyuncuların kabulleneceği bir orta saha şart.. pas tercihleri tartışılmayacak zeki bir oyuncu.. 10 olur 8 olur fark etmez..

Zaten canım sıkkındı kişisel nedenlerden dolayı... Üstüne maçtaki görüntü rashica olayı hiçbirşey yapacak mecalim kalmadı... Resmen soğudum yani hayattan.

Boşverin lan kim kimi alıyorsa alsın anasını satayım. Elbet her şeyin de bir çözümü vardır. Kenetlenmeden olmaz bu işler.

Bu sene sampiyon olup okan hocayi italyaya yollayacağız,ondan sonra önümüz açık deyip latife edeyim

Yaw arkadaş geçen sezondan sadece Rashica eksildi ama geçen sene şöyleydi böyleydi demeye başladık sonsuza kadar aynı kadroyla mı oynayacaktık elbette kadrolar revizyon yaşayacak bu kadar fazla tepkiyi ben anlamadım cidden. Rashica'ya 5 M bonservis verileceğini bonservissiz Tete gelmiş nedir yani bu kadar abartılan durum.

Son düzenleme:
lazyo macı cok kritik puan kaybında herkes topun agzına gelir,hoca saha icinde play station oynamaktan vazgecmeli
kayserı macının 2.yarısı ve bu macın 2.yarısı yaptıgı seyler akıl alır gibi degil neden yapıyor o da mechul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt