Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hangi seviye karamsarlik :D

Forum kafayi yemis harbiden. Ama unutmayin ha bugunleri. Cok mahcup olacaksiniz.
Ben geçen sene mahcup olduklarını görmedim . Bence başarısız bile olunduğunda birine ismi ile hitap etmek herif demek ya da bir boş feshedelim demek zaten biraz kendine bakmayi gerektiren yazılar

Yapacakları çok basit bir şey vardı.. 2 tane sağlam orta saha alıp makine gibi işleyen takımı kusursuz hale getirmekti.. Sonra da transferin sonlarına doğru fırsat kovalardın..

Çalım atma sevdasına takımın dinamikleri, kimyası bozuldu.

Zaten bu çalım hadiseleri genellikle hüsranla sonuçlanmıştır..

niye böyle oldu bitanem

1692133211852.webp

Yeterince kanat var takımda 1 dirençli sağlam 8 1 bağlantı oyunu oynayabilecek 8.5-10 alıp transferi kapatalım.Nelson satılıyosa Ramos da gelebilir Nelsonun kaldığı senaryoda gereksiz.

Burada güzel bir Tete Rashica karşılaştırması yapılmış.
İlginç olan kısımlarından birisi ofansif aksiyonlar dışında defansif özelliklerde de Tete’nin Rashica’dan daha üstün olması ve bunu daha zor liglerde yapmış olması

Ben de izlemiştim herkeste bir algı yerleşmiş Tete defansa yardım etmez diye ama istatistikler defansa yardım ettiğini gösteriyor.

Mitso oliviera torrera oynasaydı 3 lu bugün deneseydik ne olurdu oliviera ince işleri yapardı

Oyuncu bazinda sorunumuz yok bizim sorunumuz oyun bazinda

Gecen senede vardi bu senede var
macta 30 dakka icardi ye bir top bile gelmedi adam topa degemedi

Hucum setlerimiz yetersiz fizik olarak ta zalgirise de lubjanayads ezildik kayseri bilr bizden daha hazirdi

Buyuk ihitmal Trabzonda bizden daha hazir oynayan oyuncularin hepside kamp goren adamlar bir forvet hattinda gec kaldik boey ve berkan haric hic bir oyuncu hazir degil nelson bile degil hoca kotu gidiyor boyle devam ederse devre arasini zor gorur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt