- 16 Haziran 2010
- 207.964
- 161.613
- 6.838
Zeki Uzundurukan: “Galatasaray yarın Sergio Ramos’u açıklayacak.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Miktar resmi olarak aciklandi mi bilmiyorum ama %50'sini 5 milyona aldilar falan diyorlardi.Norwich 12 milyon istiyordu yalanını kim uydurdu acaba
Rashicanin is ahlaki ve karakterinin Zaniolodan cok iyi oldugu kesin. Gedson da keza oyleydi. Bjk yi sirtliyor adam. Daha ne yapsin bu adamlar. Lisanslarini mi dondursunlar bizi beklemek icin.Zaniolo icin yapılmayan yangın,sıradan ve geri dönüşü olmayan bi adam için yapılıyor..vasatlik budur.erden timur bikac güne hepinizi havaya sokar yine
Okan'ın küçük düşündüğüne katılmıyorumİkisinin vizyonu ve hedefleri çarpışıyor muhtemelen. Biri küçük düşünüyor.
2 gün sonra öyle sistem oyuncuları indirirler şaşırırız okan ne yapacak onu merak ediyorum. Çanlar kendisi için çalıyor ama hayırlısı
cl katılımı garantilenmeden öyle buyuk bonservis ödeyecegimizi sanmıyorum.Boşta kalmadıysa o zaman bonservisine parayı basıp alacaklar o bölge net kaliteli transfer istiyor yoksa torrera sakatlanmasın diye her maç dua ederiz burda
Bu yangını söndürmez üstüne şu durumdayken su döküyorum diye benzin atar. Rashica'nın gittiği günün ertesi hiçbir anlamı olmayan Ramos'u açıklamak bence ciddi eleştirilir. Önceliğimiz çünkü Ramos değildi.Zeki Uzundurukan: “Galatasaray yarın Sergio Ramos’u açıklayacak.”
Hem Zaniolo hem Rashica kaybından sonra bu adamın çok iyi performans göstermesi gerekir. Ortasaha alınmaz ise ben çok başarılı sezon geçiremeyeceğimizi düşünüyorum. Takım oyunu için ortasaha şart, Torreira bile ne kadar fark yarattı.o çıkıp iyi oynamazsa bu çıkıp iyi oynamazsa değil de
aslında esas sıkıntı şu
kolektif olarak takım halinde bir oyun tarzına sahip olmamız ve sahada geri ve ileri hattı birbirine bağlayacak bir lidere duyulan ihtiyaç..
Ramos'la Ziyech'i ayni cümle icinde kullanmak pek hoş olmamış.Ramos, Ziyech gelirse tüy dikeriz. Bir üst düzey bir de genç orta saha alıp geçin artık. Şeyini çıkarmanın lüzumu yok
Bu oyuncu grubundan takim cikarabilirler mi hic emin degilim. Macta, verkac yapamiyoruz. Bek onuyle kanat organizasyonu yapamiyor. Herkes ayri telden caliyor.
Eger Zaha- Icardi- Tete oynacaksa ve bekte Boey- Angelino olacaksa, orta saha 3 lü olmasi gerekiyor ve takimi yoneten olmasi gerekiyor. Yoks bu sene buyuk patlariz gibime geliyor.