Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo icin yapılmayan yangın,sıradan ve geri dönüşü olmayan bi adam için yapılıyor..vasatlik budur.erden timur bikac güne hepinizi havaya sokar yine
Rashicanin is ahlaki ve karakterinin Zaniolodan cok iyi oldugu kesin. Gedson da keza oyleydi. Bjk yi sirtliyor adam. Daha ne yapsin bu adamlar. Lisanslarini mi dondursunlar bizi beklemek icin.
Zaniolo problemli adam. Cok iyi adam vs. Son 3 maca cikmadi transferi icin. Yanginbyapsan ne olacak?

İkisinin vizyonu ve hedefleri çarpışıyor muhtemelen. Biri küçük düşünüyor.
2 gün sonra öyle sistem oyuncuları indirirler şaşırırız okan ne yapacak onu merak ediyorum. Çanlar kendisi için çalıyor ama hayırlısı
Okan'ın küçük düşündüğüne katılmıyorum

Oglum icardi,angelino,zaha,tete,kerem demirbay,torreira daha hazır değil.baska kim vardı aldığımız? ?takımın 6 dişlisi daha yeni oynuyor. 2 ortasaha ve 10 numaramız hala yok..yeni yerli oyuncular hala yok.10 oyuncu yok gibi bisey şu an,sabır..

Bu oyuncu grubundan takim cikarabilirler mi hic emin degilim. Macta, verkac yapamiyoruz. Bek onuyle kanat organizasyonu yapamiyor. Herkes ayri telden caliyor.

Eger Zaha- Icardi- Tete oynacaksa ve bekte Boey- Angelino olacaksa, orta saha 3 lü olmasi gerekiyor ve takimi yoneten olmasi gerekiyor. Yoks bu sene buyuk patlariz gibime geliyor.

Zeki Uzundurukan: “Galatasaray yarın Sergio Ramos’u açıklayacak.”
Bu yangını söndürmez üstüne şu durumdayken su döküyorum diye benzin atar. Rashica'nın gittiği günün ertesi hiçbir anlamı olmayan Ramos'u açıklamak bence ciddi eleştirilir. Önceliğimiz çünkü Ramos değildi.

düzeltme işi iyi olmuş

1692132886831.webp

o çıkıp iyi oynamazsa bu çıkıp iyi oynamazsa değil de
aslında esas sıkıntı şu
kolektif olarak takım halinde bir oyun tarzına sahip olmamız ve sahada geri ve ileri hattı birbirine bağlayacak bir lidere duyulan ihtiyaç..
Hem Zaniolo hem Rashica kaybından sonra bu adamın çok iyi performans göstermesi gerekir. Ortasaha alınmaz ise ben çok başarılı sezon geçiremeyeceğimizi düşünüyorum. Takım oyunu için ortasaha şart, Torreira bile ne kadar fark yarattı.

Bu oyuncu grubundan takim cikarabilirler mi hic emin degilim. Macta, verkac yapamiyoruz. Bek onuyle kanat organizasyonu yapamiyor. Herkes ayri telden caliyor.

Eger Zaha- Icardi- Tete oynacaksa ve bekte Boey- Angelino olacaksa, orta saha 3 lü olmasi gerekiyor ve takimi yoneten olmasi gerekiyor. Yoks bu sene buyuk patlariz gibime geliyor.

Diyoruz kac gündür, bu ofansif beklerle bizim 4-3-3 oynamamiz lazim

Yahu biz bi sol bek iki orta saha alıp keyfimize bakacaktık ne ara bozduk güzelim kadroyu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hamza Hamzaoğlu :”Umut Bulut gibi bir forvetimiz var. Dembele transferini düşünmüyoruz. Zaten elimizde var.”

Mustafa Cengiz :”Kadromuz gayet iyi. Transfer olmazsa Ocak’ta olur.” (Eren Derdiyok)

Bu açıklamalardaki vizyon benzer malesef..

1 hafta önce Tete transferini açıklarken çıkıp Rashica transferini artık rafa kaldırdık Zaniolo'da gidiyor başka bir profil arayışımız var şu tarz birini istiyoruz desen problem yok. Ama iletişim kurmazsan dönüp dolaşıp patlıyor hoca her seferinde Rashica istediğini belirtince bugün uçağa binerken öğreniyoruz sonra nasıl kızılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt