- 1 Ağustos 2014
- 63.971
- 75.262
- 4.338
link ??VAR'a gitti gol iptal 2-1 devam Guendouzi asist gitmiş oldu hayırlı oldu.
veya hangi kanal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
link ??VAR'a gitti gol iptal 2-1 devam Guendouzi asist gitmiş oldu hayırlı oldu.
Rahmi koça falan gidip ağladılar sanırımSerdar Adaliyla Reza Zarab mi P. Enis Savaş reis
En son basaka 7 atmistik bi dahada karsimizda kimse duramadiinceden okan'ı yolculuğa çıkarmaya hazırlıyor bizim taraftar sosyal medyada gördüğüm kadarıyla
sıkıntılı.
tatminkar bir oyunla 2-3 maç gelmeli acilen.
Mesaj at banalink ??
veya hangi kanal
hea doğruMesaj at bana
Son darbe de sanırım Zaniolo KAP'tan yiyeceğiz.İyi geceler demiş uyuyor muyuz? Uykum var çünkü
Rashica yakaladığımız takım sinerjisinin önemli bir parçasıydı göz göre göre rakibe gitti. Almanya'da falan bir kulübe gitse neyse bir de yarıştaki rakibine gidiyor adam. Sinirden uyuyamaz bu gece.Hocada bir huzursuzluk var çözemedim.Bu sene cl gruplara kalalım daha bu takım bu sene şampiyon olamasada birşey demem.
Bence bizim transfer ve oyuncu özelliği planlamamiza göre doğru oyuncular hem temposuz hem ağır.birde boeyi elden çıkarırsak tam olur.Berghuis ile Ziyech ne abi Burak Elmas lık işler bunlar ancak
Gözünü seveyim eğer bu maç özelinde konuşuyorsan ve zaha ile kıyaslıyorsan zaha 10 topun 9 unu kaybetti kardeşim. Ve kerem türk bize her türlü lazım. İyi oynadığı maçlar , kötü ye göre çok çok fazla. Ben bu zaha için keremi 10 a atıp Keremin futbol hayatını bitiremem yazık günah.
tete'yi yedek mi bıraktın üstat
Bir hafta önce hoca rashicayı istiyorum demeseydi iyidi madem almayacaktıkBazen düşünüyorum ben mi çabuk anlıyorum her şeyi yoksa diğer insanlar mı kafa yormuyor ? Zaniolonun satılacağı 1 aydır belli , Rashica yi almayacagımız da burada bir kaç kişi ile atıştık hatta bunlari yazınca ama görünen köy kılavuz istemez. Nelsonda satılacak belli yani hatta son hafta satılacak. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz çok güzel bir atasözümüzdür . Hiç bir zaman unutmayın . Bu 3 olayın olacağı da çok belliydi . 2 tanesi oldu nelsonda satılacak. Hatta rashicanin FB yada bjk yapacağıda bariz belliydi. Ben fener alır diye düşünüyordum. Bjk aldı