Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz fb gibi değiliz, ufak bir başarısızlıkta dursun’ erden vs dinlemez, koltuktan kaldırırız.

Bundan sonraki süreçte akıllı ve doğru hamle yapılamlı.

Fred ve Rashica gerekli olan adamlardı, gittik kağıt üstünde çok iyi ama ne vereceği belli olmayan Tete’ yi alıp, ne verebilceğini bildiğimiz Rashica’ yı kaptırdık.

Üstüne Zaniolo’ da gidiyor, Zaha çok büyük oyuncu ama kafa gidik, kontrol edilmezse ahengi bozar. Okan hoca zaten bence geçen seneye rağmen yeteneksiz.

Bu sene çok zor işimiz, geri kalan günleri doğru değerlendirmeliyiz, yoksa bu maliyetlerle seneye hüsran

Amartey,coley,montero,masuaku,rosier,hazmedovic,gedson,onana,chamberlain,rebic,rashica,ghezall,aboubakar,muleka,bahtiyar ile 15 yabancısı var bjknin....kadro gözlerimi kanatti resmen

Galatasarayı 2 ay bekleyen adamı rakibe kaptırdıktan sonra Galatasaray paylaşımını beğenen dünya yıldızını da kaptırırlarsa istifa etsinler

Bazen düşünüyorum ben mi çabuk anlıyorum her şeyi yoksa diğer insanlar mı kafa yormuyor ? Zaniolonun satılacağı 1 aydır belli , Rashica yi almayacagımız da burada bir kaç kişi ile atıştık hatta bunlari yazınca ama görünen köy kılavuz istemez. Nelsonda satılacak belli yani hatta son hafta satılacak. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz çok güzel bir atasözümüzdür . Hiç bir zaman unutmayın . Bu 3 olayın olacağı da çok belliydi . 2 tanesi oldu nelsonda satılacak. Hatta rashicanin FB yada bjk yapacağıda bariz belliydi. Ben fener alır diye düşünüyordum. Bjk aldı

Hocada bir huzursuzluk var çözemedim.Bu sene cl gruplara kalalım daha bu takım bu sene şampiyon olamasada birşey demem.
Rashica yakaladığımız takım sinerjisinin önemli bir parçasıydı göz göre göre rakibe gitti. Almanya'da falan bir kulübe gitse neyse bir de yarıştaki rakibine gidiyor adam. Sinirden uyuyamaz bu gece.

Bu bjknin rashica,az biraz gedson ve aboubakar hariç kadrosu bok gibi.gedsona da Gs macına kadar sovuyolardi

Gözünü seveyim eğer bu maç özelinde konuşuyorsan ve zaha ile kıyaslıyorsan zaha 10 topun 9 unu kaybetti kardeşim. Ve kerem türk bize her türlü lazım. İyi oynadığı maçlar , kötü ye göre çok çok fazla. Ben bu zaha için keremi 10 a atıp Keremin futbol hayatını bitiremem yazık günah.

Söylediklerimde Zaha kelimesi geçmiyor. Kerem iyi oynadı dediğimiz maçlarda bile istikrarlı olarak en az 10 saçma top kaybıyla oynuyor. Bana sorarsan Kerem'in takım oyunuyla uzaktan yakından alakası yok. Bireysel olarak yetenekli buna lafım yok ama biz 3 maç sabrediyoruz ki Kerem 1 maç oyuna ağırlığını koyup etrafındaki oyuncuları oynatsın.

Gundeouzi baya güzel oyun görüşü var hem hareketli hem pasları iyi beğendim.

biraz da komedi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230812_174443_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20230812_174443_Samsung Internet.webp
    38 KB · Görüntüleme: 57
Bazen düşünüyorum ben mi çabuk anlıyorum her şeyi yoksa diğer insanlar mı kafa yormuyor ? Zaniolonun satılacağı 1 aydır belli , Rashica yi almayacagımız da burada bir kaç kişi ile atıştık hatta bunlari yazınca ama görünen köy kılavuz istemez. Nelsonda satılacak belli yani hatta son hafta satılacak. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz çok güzel bir atasözümüzdür . Hiç bir zaman unutmayın . Bu 3 olayın olacağı da çok belliydi . 2 tanesi oldu nelsonda satılacak. Hatta rashicanin FB yada bjk yapacağıda bariz belliydi. Ben fener alır diye düşünüyordum. Bjk aldı
Bir hafta önce hoca rashicayı istiyorum demeseydi iyidi madem almayacaktık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt