Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 17.231
- 15.287
- 2.773
Adamın ayağına basmayaydın iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halen diyorum şu an mevcut düzende 4-3-3 hariç her sistem bize zarar verecek 4-4-2'yi taşıyamayız 4-2-3-1 desek 9.5 numaramız yok Mertens en fazla 30 dakika oynar.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Transfer - Torreira - Kerem A
Tete - Icardi - Zaha
Gittiği taktirde yabancı birinin geleceği çok net. Kim gelir bilmiyorum.Okan hocayı en başta istemeyen tayfadandım hatta nuri söylentileri çıktığında keşke dedim nuri Şahin gelse ama şuana kadar okan hoca başarılıdır. Giderse bence büyük hata olur o giderse yerine erden başkan hayranı olduğu Fatih Terimi getirir kesin
Hoca orta yollu konuşur geçen senede Berkan'ı övünce burada isyan çıkmıştı Torreira geldi sonra. Yönetim takıma baya yatırım yaptı kaliteli orta saha gelmeden her şeyin boşa olduğunu bizden daha iyi biliyorlardır.Reis iki kaliteli oyuncuyla bu takım zaten duzelirde.yaoabilcekletlrmi.adam hala bir tane orta saha oyuncusundan bahsediyor oda olursa diyor.
Aktürkoğlu mu 3'lünün solunda?oynayamaz yav. 3'lü orta sahanın solu anca oynar. Zaha icardiyi beslesin yeter bunu yapabilecek güçte biraz üzerindeki yükü almak lazım.

bir gider transfer bombaları üst üste patlar
bir gider pozitif hava tersine döner
bu ne kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 215184