- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
abi bu takip olayı ne kadar ergence bi gundem ya,bi salın şu mevzuyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay harbiden şuna döndü.
Tek bir hareket yok bekliyoruz öyle 60 milyon takipcisi olan adamı bjk başkanı takip etti diye haber oluyor bu etkileşim primcileri sıkmaya başladı.Zaha yürüyerek oynasa bile Nwakaeme etkisi yapar adaleleri güçlensin at gibi rakipleri hoplatacak.Fenerliler filann kiskanligindan begenmemis zahayida bizimkilere ne oluyo anlamadim.Adam hic hazir degil ama ben hazir olursam ligi aglatirim mesajini verdi.Icardiyide ilk macinda kimse begenmemisti
düşmanının üstüne oğlunu sür ki gövde üstünde baş bırakmasınRamosla niye ilgileniyoruz anlamadım. Nelsson satılmayacak
Torreira kırmızı gördü play offta yok, Kayseri berabere bitti, Rashica bjkye gitti üstüne Ramos ta onlara giderse özgüvenimiz duser.Niye bozulsun ihtiyacımız mi var ramos'a?
zaniolonun kuması km yaSergen'e lagaluga etmezsiniz artık 16 Ağustos dedi Zaniolo için çocuk dün, bugün ŞAK diye Zaniolo'nun kumasının BJK'ya gittiği çıktı ortaya. Yarın Zaniolo'yu takımda tutmaya karar verdik bilgisi gelirse şaşırmayalım.
böyle düşünmek bizler için erdem değil olağandır…bjk ramosu alırsa bize iyilik yapmış olur
bu hamlenin üstüne puyolu futbola döndürmeye falan çalışabiliriz gerçi
Rasssikizaniolonun kuması km ya
zahadan diri oynuyoBakambu inşallah 2. Seferovic vakası olmaz.
gelmyecek demiştim dogrudur,ama erden timurdan ötürü dedim.Rasssiki
Muleka ve Montero yolcu muhtemelen Ramos'u Montero yerine düşünüyorlar. 14'e de sürpriz bir transfer Talisca sığdırabilirler.bak böyle gun geçmez abi.sosyal medayayı bırakn az.bjkinin hali hazırda 15 yabancısı var,ramosun maliyeti de yuksek,şartı da sampiyonlar ligiymiş.
bizim önceliğimiz ortasaha.ramos beklesin az