Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bu takip olayı ne kadar ergence bi gundem ya,bi salın şu mevzuyu

Olay harbiden şuna döndü. :asd:

a.webp

2 ay önce falan etmeye başladı :asd: Tek bir hareket yok bekliyoruz öyle 60 milyon takipcisi olan adamı bjk başkanı takip etti diye haber oluyor bu etkileşim primcileri sıkmaya başladı.

Neyse işin güzel tarafı şampiyonlar ligi listesinin teslimine 16 gün kaldı. 17. gün yapılacak transfer hiçbir işe yaramayacağı için ne olacak 16 gün içinde olacak o yüzden ŞAFAK 16 diyorum.

Sergen'e lagaluga etmezsiniz artık 16 Ağustos dedi Zaniolo için çocuk dün, bugün ŞAK diye Zaniolo'nun kumasının BJK'ya gittiği çıktı ortaya. Yarın Zaniolo'yu takımda tutmaya karar verdik bilgisi gelirse şaşırmayalım.

Fenerliler filann kiskanligindan begenmemis zahayida bizimkilere ne oluyo anlamadim.Adam hic hazir degil ama ben hazir olursam ligi aglatirim mesajini verdi.Icardiyide ilk macinda kimse begenmemisti

Gitmesi muhtemel Zaniolo, Morutan, Midtsjö ve Luyindama ile birlikte 16 yabancımız var. Bu 4’ü giderse 2 hakkımız kalıyor. 1 tanesi kesin 8 numara olacak. Diğer transfer hangi mevkiye olmalı ?
Bence Mertens’in takımda hiç alternatifi yok. Oraya bir transfer yapılmalı ama bütçe elverir mi zor görünüyor.

Fenerliler filann kiskanligindan begenmemis zahayida bizimkilere ne oluyo anlamadim.Adam hic hazir degil ama ben hazir olursam ligi aglatirim mesajini verdi.Icardiyide ilk macinda kimse begenmemisti
Zaha yürüyerek oynasa bile Nwakaeme etkisi yapar adaleleri güçlensin at gibi rakipleri hoplatacak.

bak böyle gun geçmez abi.sosyal medayayı bırakn az.bjkinin hali hazırda 15 yabancısı var,ramosun maliyeti de yuksek,şartı da sampiyonlar ligiymiş.

bizim önceliğimiz ortasaha.ramos beklesin az

Iste oldugum icin hic takip edemedim. Bu Okan hocanin gonderilmesi ile haberleri anlayamadim. Birisi bir aciklama falan mi yapti?

Sergen'e lagaluga etmezsiniz artık 16 Ağustos dedi Zaniolo için çocuk dün, bugün ŞAK diye Zaniolo'nun kumasının BJK'ya gittiği çıktı ortaya. Yarın Zaniolo'yu takımda tutmaya karar verdik bilgisi gelirse şaşırmayalım.
zaniolonun kuması km ya

bak böyle gun geçmez abi.sosyal medayayı bırakn az.bjkinin hali hazırda 15 yabancısı var,ramosun maliyeti de yuksek,şartı da sampiyonlar ligiymiş.

bizim önceliğimiz ortasaha.ramos beklesin az
Muleka ve Montero yolcu muhtemelen Ramos'u Montero yerine düşünüyorlar. 14'e de sürpriz bir transfer Talisca sığdırabilirler.

1- Rosier
2- Amartey
3- Montero<>Ramos
4- Colley
5- Masuaku
6- Amir
7- Gedson
8- Onana
9- Chamberlain
10- Rebic
11- Rashica
12- Aboubakar
13- Ghezzal
14- Talisca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt