- 26 Ocak 2021
- 41.855
- 41.194
- 3.078
Gelmez gelse bizimkiler yapışır en başta buna eminim.Bilmiyorum ama şüphelerim var umarım gerçekleşmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmez gelse bizimkiler yapışır en başta buna eminim.Bilmiyorum ama şüphelerim var umarım gerçekleşmez.
Kerem bütün bunları yaparken sol tarafa birdaha hiç bakmıyor, esas sorun burada. Zaha ilk maçta affetti ama ikinci maçta affetmez girişir Allah ne verdiyseKerem maçların çoğunu orada geçiriyor ki zaten. Oradan ortaya kayıyor. Herifi ısrarla sol kanat diye düşünüyoruz da icardiyi beslemeye başladığından beri 8-10 arasında gidip geliyor.
Maçlarda abdül sola geliyor sol bek ileri çıkıyor kerem ortada yada sol içte devam ediyor. Ceza yayına giriyor kenara çekiliyor oradan da topu önüne alıp yardırıyor.
Kontraya çıkarken de hep yatay ilerliyor. Topu atıp ters koşu yapıyor. Keremin özeti bu. Ha birde topu hızlı kullanayım derdinde tombalak icardiyi eski icardi zannediyor yada her uçtaki oyuncuyu icardi olacak zannediyor
Herif serbest sol oyuncusu bu şekilde kabul edersek ona daha rahat yer buluruz. Hele sağda oynasın ne olacak diye düşünürsek tete'nin ilk çalımlayıp dikine kaleye yardırdığı maçta kerem linçlenir onun için hiç iyi olmaz.

felipe anderson süprizi bekliyorumTıkırtı şıkırtı var mı renktolar
73 sayfa okumayalım
Tabi ramos daha atletik ve hızlı olduğu için bu oyunculardan o yüzden o rezil etmez bizi.İhtiyaç yok demek polyannalik. Cl de Nelsson apokerim hattı bizi rezil eder.
aktürkü 10 numaraya niye koyuon ağabey.Muslera
Boey - S.Ramos/Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Dominguez
Tete - Kerem - Zaha
Icardi.
Ya emin ol her şey hız değil. Ramos taki tecrübe pozisyon bilgisi ve yetenek ikisini topla 3le çarp yine yok. Kabul edelım.Tabi ramos daha atletik ve hızlı olduğu için bu oyunculardan o yüzden o rezil etmez bizi.
Doğru hamle olmazfelipe anderson süprizi bekliyorum
talısca yalan olmus.murat özen dedi gecen.hiç yazma o yuzden.bahtiyarı alıyolar,onla 15 oluyo.Muleka ve Montero yolcu muhtemelen Ramos'u Montero yerine düşünüyorlar. 14'e de sürpriz bir transfer Talisca sığdırabilirler.
1- Rosier
2- Amartey
3- Montero<>Ramos
4- Colley
5- Masuaku
6- Amir
7- Gedson
8- Onana
9- Chamberlain
10- Rebic
11- Rashica
12- Aboubakar
13- Ghezzal
14- Talisca
8+3 gerçekleri var. Ben koymuyorum mecbur kalıyoruz.aktürkü 10 numaraya niye koyuon ağabey.
herif şut gücüyle ara pas vermeye çalışıyor
Ramosu bende gelsin istiyorumda nelsson apo da bizi rezil falan etmez dany semih ile çeyrek yaptık yav.İhtiyaç yok demek polyannalik. Cl de Nelsson apokerim hattı bizi rezil eder.
derhal bulunsunPicin biri canlı yayında bize küfür etti.
Kim ?Picin biri canlı yayında bize küfür etti.
aklıma geldi öylesine,forvete hala moise kean düşünüyorum.zaniolo gittiginden...Doğru hamle olmaz
Ramos nerde duracagini bilip hamleyi yaptigi icin pozisyonlarin cogu baslamadan bitiyor. Apo cok hizlida noldu Oyewusu bi sagından bi solundan atti gectiTabi ramos daha atletik ve hızlı olduğu için bu oyunculardan o yüzden o rezil etmez bizi.
Forumamı GS ye miPicin biri canlı yayında bize küfür etti.
Milli takımın en iyi stoperindendi Allahtan Şenol'a kaptırmadık şu an elleri acayip rahatlardı.ben bugün stoperleri bayagı begendım
özellıkle kaan ayhanı
emınde iyiydi ama topla cok oynuyor
kaan ayhan topu cok güzel dagıtıyor hızıda iyi