Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şubat ayında psg ile anlamıştı hatırlarsanız, evrak krizi sebebiyle transferi iptal olmuştu.

Sa, yeni giris yaptim. Kime aldik?

Kayseri maçı taraftarı olumsuz etkiledi
Kayseride orta alan öne hiç top atamadı ki
belkide oradan sonra playmaker bir 10 ve 8 alalım dendi
Rashica yerine Ziyech modeline gidildi
Kapanan takıma karşı ziyech tarzı hamle gerekli idi. Takımlar bize çok kapanıyor. Kilit açacak bir oyuncu ziyech.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam sakatsa almayız. Testlerden geçecek ki ben sakat olduğunu düşünmüyorum

Arkadaşlar sakatlık konusunda benim anladığım bişey mi var ? Çok da vahim durmuyor keza.
Ekli dosyayı görüntüle 215215
Son yıllarda çok az süre aldığı için sakatlanmadı. Sorun sakatlıktan öte son 2 yıldır bu adamın öne çıktığı bir maç vs. yok. Milli Takımda bile leş attı. Bitik bir adam fiziksel olarak zaten mentali de sıkıntılı. Ne anladık bu işten yakında bu adamlar Okan'ı yer ben şimdiden uyarımı yapayım.

inatla elzem mevki yerine sağa sola fırsat transferine öncelik verilmesine anlam veremiyorum. 'Elbet alınacak yaaa' demek bence yanlış. Hep 11 çıkacak adamı niye öteliyoruz da nerede oynayacağı bile belli olmayan adamlara öncelik veriyoruz.

Birinci öncelik merkez orta sahayken dikkat hep hücuma dağılıyor e yeter yahu.

Orta saha güçlensin nicelik artsın dedikçe hücuma adam geliyor 433 hayali zaten çöp oldu da bunca adam nerede oynayacak takım defansı nasıl olacak soru işareti

Opera Anlık Görüntü_2023-08-16_115413_www.gscimbom.com.tr.webp

Feghouli ve ghezzalin içinden geçtiği ligin takımın taraftarı olarak ziyechi beğenmemek ne demek. ? Anadolu klüpleri zaten leş bu yıl ziyech osura osura show yapar maçlarda. Zaha kaç ay oynamamasina rağmen Kayseri maçında girdi dalga geçti Kayseri savunması ile.

Kimse Rashica’yı küsümsemesin. Şampiyonlukta ciddi katkıları olan bir oyuncuydu. Bence almayarak hata yaptık ama yapacak bir şey yok artık önümüze bakacağız…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rashica yi kucumsemiyoruz ama öyle abartılacak bir futbolcu da değil.En çok karşı olduğum konu geçen sene tek başına o şampiyon yapmis tek başına o koşmuş gibi davranılması.Rashica geçen seneki şampiyonluk da payı olan oyuncular sıralaması yapsak ilk 5 e girmez.İcardi Torreira Kerem Akturkoglu Nellson Boey bu sıralamada hiç birinin önünde değil.

Benim gördüğüm sahada ne yapacağını bilmeyen sadece keremin ayağına bakan bir oyuncu grubu var (Zaha girince farklı tabi) ..
Bu yüzden bize oyun aklı olan kreatif adam da lazım..Mertensten ancak 30 dk verim alabiliyoruz .. Bu yönden ziyech uygun maliyetle gelirse gayet mantıklı bir hamle olur.. Ziyech veya Zaha sahada olunca mecbur keremin bu gereksiz işleri de sonlanacak dünkü gibi 20 top kaybı yapma fırsatı da olusmayacak..
Lakin artık bu son 30 civarı transfer olsun orta sahaya genç bir isim şart oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt