Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spertsyan uzun zamandır görmediğim bir potansiyel. Adama Ajax 9 verdi vermediler Krasnador 10 istiyor. 10 milyonu basıp almalıyız. Timurlenk gibi bir şansımız var. İstersek alabiliriz.

Geçen sezon çıktığı 41 maçta 14 gol,14 asistle oynamış. Bir sezonda 28 gole etki etmiş. Yaş 22, sakatlık geçmişi yok, duran toplar muazzam. Asıl mevki 10 numara aynı zamanda sağ ve sol kanat oynuyor.

Bu adam Arda Güler'in olmuş hali gibi. Ve çokta kuvvetli görünüyor. Daha ne diyeyim. Bizim yönetimin bu adamdan haberi olmalı, haberdar edilmeli.

Oyunu rakip sahada oynamaya başlayacağımız rakibi çıkarmayacağımızı düşünün lütfen böyle olacak çünkü

Ama elbette dinamik bir 8 özellikle CL için şart hepimiz Torreira'nın yalnız kalacağını biliyoruz defansif aksiyonlarda

5 resmi maca ciktik 3 galibiyet 2 beraberlik aldik ama Hocanin üzerinde inanilmaz bir baski var. Bu durum pek saglikli degil. Hocanin gerginligi sahaya da yansiyor. Su an Okan Buruk yerinde olmak istemiyorum acikcasi.

Öyle bir istihbarat bulunmamasa da öyle bir algi olustu ki sanki Fatih Terim kurt gibi pusuda bekliyor.

Inanilmaz bir kulüp oldugumuz bir gercek.

Iyi yönünden de kötü yönünden de Galatasaray'in bir his takimi oldugu net bir sekilde ortada.
Hersey saglam bi 8 alinmasina ve molde macini gecmemize bakiyor. Ondan sonra zaten hersey rayina oturur.

sözde takım korunacaktı

değişmeyen tek mevki kalmadı

ve tek sebebi adı duyulmuş oyuncu olsun sevdası

3 transferle eksik kapatacak takım 5 transferle hala 3 eksik var dedirtiyor

yaş konusuna girmiyorum bile

Raşika out tete in 5 yaş genclestik.

Mertens out ziyek in 7 yas genclestik

Anholt out angelino in diye bakarsak burada da 5 yaş genclestik.

Sergio out 24-25 yaşında os in dersek orada da 7 yaş genclesecegiz.

Yas konusunda ne sorun var bari biladerim

Torreria- Transfer
Tete-Ziyech-Zaha
İcardi

Şampiyonlar ligi için ben kabulüm ama ligde kimi kulübeye oturturlar orasını bilemem.

Ziyech'in alınmasına takılmıyorum. Takımın en önemli eksiği ortasaha, buraya yönelik bir hamle yapılmaması canımı sıkıyor

Mustafa sarp barış ozbekleri izledik ama ben Berkan kadar first touchi kötü bir orta saha görmedim bu takımda.. Kötü faydasız oyuncu olarak algılanmasın en basit önüne gelen topu bile düzgün kontrol edemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt