Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu reklamlardan da gına geldi artık.
Screenshot_20230816_120205_Chrome.webp

Ulan daha 2 mac once yedek kadroyla 6-0 i kacirdik cl elemesinde.oyucularimiz yeni geldi,afedersiniz esek gibi sabredeceksiniz. zaha ve tete buyuk transfer basarisidir.zaha ve teteden sonra rashica almak mi transfer planlamasi basarisi oluyo?bu nasil kafa yapısı ya?tinerci ve sikecilerin kafa yapısıyla yorum yapilir mi ya?bi de onlari tasiyosunuzmhepsinin gotu yandi zaha ve tetede.yine agliyolar.mertens yaslanmisken ziyech dogru transfer.sadece 2 ortasaha lazim su an.yedek rashicaya para mi sacacaktik?

sözde takım korunacaktı

değişmeyen tek mevki kalmadı

ve tek sebebi adı duyulmuş oyuncu olsun sevdası

3 transferle eksik kapatacak takım 5 transferle hala 3 eksik var dedirtiyor

yaş konusuna girmiyorum bile
Ya hiçbir zaman takım kötü olsun da ben haklı çıkayım kafasında olmadım. Hatta Terim'in son dönemi böyle yapanlarla az tartışmadım ama daha Zaha işi olduğunda yazmaya başladım bu politikada sıkıntı var diye. Mevzu da Zaha'nın topçuluğundan bağımsızdı. İlk adı çıktı ve ne alaka yav dedik ciddiye dahi almadık. Sınır varken ve solda Kerem varken gidip sol kanat aldık, buradakiler de 10 oynar falan diye bu hamleyi temize çıkarmaya kalktı. Sağa Rashica yerine tamamen alakasız bir tarzı olan Tete alındı. Rashica'yı upgrade etmek istiyorsan benzer profilde adam alırsın, çizgiye iner versatil olur fundamentali iyidir vs. Gelen adam ince bilekli Brezilyalı ve içe katederek oynuyor. Diyorum ya iyi isim denk gelirse alalım kafasıyla transfer yapıyorlar. Taraftar kafasıyla transfer yapmanın neye sebep olduğunu Fenere bakıp da görebilenler için olacak şey bariz. Yaşlar maaşlar vs. sıkıntı çıkaracak. Geçmiş olsun.

Karakter ve sakatlıktan bağımsız piyasada Mertensin oynadığı rolü oynayacabilecek üst seviyedeki 3-4 oyuncudan biriydi Ziyech.Joao Felix ve Greizmanla birlikte.Maliyeti yüksek değilse,oyuncunun motivasyonu da yüksekse faydalı olabilir bekleyip görmek lazım.

dikine gidebilecek delici orta sahaya ihtiyacımız var. Anladığım kadarıyla Gravenberch bu titpe bir oyuncu.

Gravenberch - Veratti - Guendouzi - De Paul - Goretzka - Fofana isimlerinden herhangi ikisinin derhal bitirilmesi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt