Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikayenin devaminda PSG o bölgeye Dembele ve Lee transferini yapiyor ve Ziyech icin PSG ihtimali ortadan tamamen kalkiyor.

Ayrica o arap basininda cikan diz sorunlari haberlerini de Ziyech tarafi yalanliyor.
Diz konusunda bişey diyemem PSG o bölgeye 70 milyonluk transfer yaptı. Belki Ziyech'i alsalardı gerek kalmayacaktı.

Ziyech'in alınması orta sahaya da 2 değil 1 adam alınacağı demek olabilir. Bknz; yabancı sayısı -stopere de Ramos isteği-. Ben Ziyech'in kalitesine sağlığına değil takımın önceliklerine bakıyorum.

İnatla anlamak istemeyip bu durumu yazan insanlarla dalga geçmeye çalışan tiye almaya çalışanlar var. İki görüş varsa medenice yazılır çizilir tartışılır taraftar forumunda ne yapacaksın başka.

Herkes Galatasaray için yazıyor çiziyor kendince iyisini istiyor. Düşman gibi takılmaya gerek yok.

Tete rashica yerine, kiralanan zaniolo yerine de ziyech geldi

Bu ziyech neden bu kadar istenmeyen adam oldu anlamıyorum bizim taraftarı. Adam yüksek ihtimal kiralık gelecek ve bu transfer belki gravanberc'in de bize gelmesine sebep olacak. Adamlar kaç sene aynı takımda oynamış belki yakın arkadaşlardır bilemeyiz. Transfer dönemi bitmeden neden bu kadar yangın yapılıyor hiç anlamıyorum.

Erden başkana güvenlim çok iyi 8 gelecek tamamda nezaman gelecek iş işten gectikten sonrami gelecek ,ligte puan kayıpları olursa play offta birşeyler olursa geç olmayacakmi

Kaan ayhan,(ortasaha,sagbek,stoper)kazimcan,emin büyük şans bizim icin

ziyech için ben mutluyum faslı falan ama belhandayla çok bir benzerliği yok. ajax şl de şov yaparken tadic ve ziyech çok iyiydi o performansın yarısını yapsa zaha ve icardi coşar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt