- 3 Haziran 2015
- 57.910
- 67.226
- 4.143
Twitterden Hakan Motzun nabizini yoklayayim bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea ocaktaki transferden 40-50 milyon euro kazanacaktı. Haziran'da araplara 15'e satıyordu. Biz nasıl bedavaya çözeceğiz formülün nedir? FM'deki gibi Chelsea yönetimini ele mi geçirelim?
almayarak çözülebilirdi bu durumChelsea ocaktaki transferden 40-50 milyon euro kazanacaktı. Haziran'da araplara 15'e satıyordu. Biz nasıl bedavaya çözeceğiz formülün nedir? FM'deki gibi Chelsea yönetimini ele mi geçirelim?
GunduziZiyech direk 10 numara oynayacak, kanat hamlesi değil. Arkasına artık defansif bir orta saha daha almak lazim.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok iyileri beklemek gerekiyor, onlar için ilk 3-4 tercih olamıyoruz malesef.Erden başkana güvenlim çok iyi 8 gelecek tamamda nezaman gelecek iş işten gectikten sonrami gelecek ,ligte puan kayıpları olursa play offta birşeyler olursa geç olmayacakmi
Ben leminadan sonra kafayı yedim abi ortsaha mevzusunda,kimse beni tatmin etmezSen en baştan beri 150 tane transfer istedin.
anlamadım?
Ziyech de acaba kiralik ihtimali var mi sizce?
Kiralık + opsiyon için zorluyoruzdur çelside satmak istiyor muhtemelenZiyech de acaba kiralik ihtimali var mi sizce?