Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech fenere diye tag açmış bi kanaryaspor ile ziyechi kendi takimna defalarca isteyen bir karga tayfa 😀😀

Rashica için yangın yaptım ama Ziyech gelsin, o bölge için sakatlığı olmazsa çok iş yapar, geçen yıl Mata vardı yani merteensin yedeği şimdi Ziyech olacak. Keşke Rashica kalsaydı ama yapacak bişey yok. Şimdi genç bir 8 numara alıp transferi kapatalım.
Bu arada Keremi ben oturtamıyorum takıma, en büyük sıkıntı bu olacak ( 3 yerliyi nereye koyacaz)

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erden başkana güvenlim çok iyi 8 gelecek tamamda nezaman gelecek iş işten gectikten sonrami gelecek ,ligte puan kayıpları olursa play offta birşeyler olursa geç olmayacakmi
Çok iyileri beklemek gerekiyor, onlar için ilk 3-4 tercih olamıyoruz malesef.

Mertens oynadığında devrede ortalama 10 defa filan topa dokunuyor. Çıktığında ise tam kafası kesilmiş tavuğa dönüyoruz. 8 numara ne kadar elzemse 10 numara da o kadar elzemdi. Oradaki pas sürkülasyonunu sağlayamadığımız için topu 3. bölgeye getirip getirip top kaybı yapıp kontra yiyoruz her maç 50 defa. 10 numara transferi takımın yediği kontra sayısını da net aşağı çekecek. Nokta atışı bir transfer. Adamın dizinde problem olup olmadığı mevzusunu yöneticiler de akıl ediyordur.

Yav keşke kiralik gravenberg ve rovella olsa😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt