Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun ofsayta pozisyonunda icardi gene yapti yapacagini kaleye abanmak yerine barisin onune birakti topu ama ofsaytti malesef
bizim taraftara sorsan Icardi takim oyuncusu degil.Diyorlardi gelmeden once

Orta saha ve kanatlar bir birine uymuyor. Bunlar hocaya patlayacak. Ben hocaya Ziyech/Zaha/Tete ve Rashicadan 2 adam sec desen, ikinci tercihi rahat Rashica olurdu. Nasil bir planlama ya bu.

Bu arada okan hoca medyayi rashica ile oyaladi. Bence ilk tercihi olsa okadar acik ismini vermezdi. Panik taransferi yapan karsi taraf. Biri 15m€ kanata veriyor bedavadan bizim aldigimiz kanati alamadigi icin. 15m€ da orta sahaya verdiriyor, digeri de calim atacam diye olmayan parasini vasatin üstü bi oyuncuya bonservisin yarisi icin 4m€ veriyor maasida 2,5m€ 4 sene icin. Kendisi de bonservis harcamadan en üst oyunculari getiriyor. Bu hamleler bunlari okadar zor duruma birakiyor ki, basarili olamasalar batislari yakindir. Dursun baskan ve erden timura güvenin. Tek eksigimiz saglam bi 8 no o da gelecektir ins.

Son düzenleme:
😋

78d226e99dd9573111bbabcdecd772642712608.jpg

5 resmi maca ciktik 3 galibiyet 2 beraberlik aldik ama Hocanin üzerinde inanilmaz bir baski var. Bu durum pek saglikli degil. Hocanin gerginligi sahaya da yansiyor. Su an Okan Buruk yerinde olmak istemiyorum acikcasi.

Öyle bir istihbarat bulunmamasa da öyle bir algi olustu ki sanki Fatih Terim kurt gibi pusuda bekliyor.

Inanilmaz bir kulüp oldugumuz bir gercek.

Iyi yönünden de kötü yönünden de Galatasaray'in bir his takimi oldugu net bir sekilde ortada.
Sahada da abartıldığı kadar kötü durumda değiliz orta saha eksikliğinden geçiş yapamıyoruz biraz defans ve hücumumuz lige göre çok çok iyi durumda Okan hocayı neredeyse aforoz edecekler bu çok saçma

Ziyeci terim tayfa sabah 4te haber almisss😀ben uyumuşken tam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt