Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.096
- 19.196
- 1.188
elon onun da içine etmiş olabilir
Serefsiz herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elon onun da içine etmiş olabilir
Nelson İngiltere olayı varmisRamos geliyorsa Nelsson gidiyor bu kadar net
Ramos olmazsa genç bir profile yöneleceğiz yüksek ihtimal
Son zamanlarda polyanna gibi kaldın aramızda zortzum.yav bu ziyech hakkında hiç olumlu yorum yok mu
içim karardı
Ben ziyech fb dediklerinde matem avatarı yaptimziyech ile daha önce adımız geçtiğinde, henüz zaniolo almamışken forumca çok istenmiyor muydu
ben mi yanlış hatırlıyorum
Haa iyi bari bonservis kaçmadı sadece 3.5 maaş girdi demek.Ziyech bedelsiz kira + opsiyon diyo burhan
Sahada da abartıldığı kadar kötü durumda değiliz orta saha eksikliğinden geçiş yapamıyoruz biraz defans ve hücumumuz lige göre çok çok iyi durumda Okan hocayı neredeyse aforoz edecekler bu çok saçma5 resmi maca ciktik 3 galibiyet 2 beraberlik aldik ama Hocanin üzerinde inanilmaz bir baski var. Bu durum pek saglikli degil. Hocanin gerginligi sahaya da yansiyor. Su an Okan Buruk yerinde olmak istemiyorum acikcasi.
Öyle bir istihbarat bulunmamasa da öyle bir algi olustu ki sanki Fatih Terim kurt gibi pusuda bekliyor.
Inanilmaz bir kulüp oldugumuz bir gercek.
Iyi yönünden de kötü yönünden de Galatasaray'in bir his takimi oldugu net bir sekilde ortada.
Rakamlari ogrendim transferin.
Takım olursak sorun yok da işte olursakZaniola yerine ziyech, rasicha yerine tete alındı takıma, üstelik angelino ve Kerem eklendi şampiyon kadroya. Bence enseyi karartacak bi durum yok orta sahaya yapılacak kaliteli bi transfer tekrar rüzgarı arkamıza almayı sağlar.