Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Partey cok sakatlaniyor, sakatlanmazsa zaten ligin en iyi oyuncularindan biri olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

ramos arapları muthiş paralar önermesine ragmen reddetmiş

bu herifi bile tasıdım foruma.bana yazıklar olsun

Yahu ben anlamıyorum şampiyon kadroyu bozdular, ne bilim nasıl kadro planlaması dediğiniz kadrodan ne değişti?
Icardi geldi. Gomis gitti yerine onun kadar etkili olmayan Bakambu geldi. Halil'i bilmiyorum ama hiç beğenmiyorum. Onu Türk rotasyonu için aldılar belliki. Onun yerine Umut Nayir olsa çok memnun olurdum ama şuan bu var.
Ortasaha aynı ortasaha. Sadece Kerem Demirbay geldi. Bence çok iyi transfer. İlk maç dağılsa bile bence yararı çok olur.
Zaniolo gittiki zaten gidecekti. Keşke gitmeseydi ama gitti. Rashica'ya açıkçası bazen çok kızıyordum ama yürekli oyuncuydu. Kadrodaki en bekleyenmeyen büyük kayıp bu olabilir.
Sol beke Angelino geldi. Açıkçası şuan çok muhteşem görüntüsü yok ama zaha veya Kerem'le anlaşabilirse çok farklı konuşacağız.
Nelsonn giderse Ramos diyoruz. Ramos oynamasa bile takımda şampiyonlar liginde onun en azından mantalitesine ihtiyacımız olur. Bütün sezon oturt ama sadece şampiyonlar liginde oynat o zaman bile çok etkisi olur.
EE şimdi Sergi Olivera'nın yerine adam bakılıyorki en kısa zamanda gelirse çok katkısı olur.
Ziyech ise doğru hamle bence Mertens çok enerjik ama yaşından dolayı 90 dakika zor.
Ben takımdan ümitliyim. Rakipler çok iyi kadro kurdu. Bu sene çok çekişmeli geçicek.

ramosa karakter testine sokalım, ibneyse zaten veliefendiye gider heralde diyip masadan kalkarız

Yeni transferlerimizi tanıyalım:

fm1.webp

fm2.webp

oliyi gönderip 2 os da çekeriz 10/10 bir transfer dönemi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt