Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tecavüzcü olmayan topculara yönenelim

Torreira - Partey

Ziyech - Demirbay - Zaha

Icardi

Demirbay yerli

Son yıllarda çok az süre aldığı için sakatlanmadı. Sorun sakatlıktan öte son 2 yıldır bu adamın öne çıktığı bir maç vs. yok. Milli Takımda bile leş attı. Bitik bir adam fiziksel olarak zaten mentali de sıkıntılı. Ne anladık bu işten yakında bu adamlar Okan'ı yer ben şimdiden uyarımı yapayım.
Milli takımda leş mi attı? DK'da yarı final yaptı takımıyla her maçında da full oynadı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ramosa gerek yok, nelsson ikna edilsin bi sene daha takımda tutulsun

şimdi 2 os alıp transferi kapatalım, kapatırken de gönderilecekleri göndermeyi unutmayalım

Öncelikler Fransa, İtalya, İngiltere deniyor ortasahada. Bu durumda Graveni o kadar da istemiyoruz demek ki.

Szymanski'nin kolay bonuslarla 15 milyon bonservisi var o yüzden 2.5 yıllık veremeyiz dedi ileride satabilmek için.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Timur: Szymanski ile ilgilendik, görüşmemiz de oldu. Maaş skalası var. Değerli bir oyuncu ama maaş konusunda belli bir şeyin üzerine çıkamıyoruz. Bizim 8 numaraya şu an daha ağırlık vermemiz gerektiği için şu anda daha dengeli ilerliyoruz. İyi bir oyuncu ama belli bir maaş düzeyimiz var. Onun üstüne çıkamayız."

Falcao konusu boşa tartışılıyor sakat ya da değil Abdurrahim Albayrak o fotoyu düşürmemiş olsa kampa yetişiyordu muhtemelen kamp yapsa sakatlık yaşamazdı ligde Kasımpaşa maçına yetiştirip Fatih hoca üstüne 2-3 antrenman yapmış adamı sahaya sürdü ve patladık.

Zaha içinde benzer şeyler deniyor %100 hazır olmayan adamı sahaya sür-me-ye-cek-sin.

Ramos filan değil bizim önce ortasaha almamız lazım. Ramos emekli olmak istiyorsa Beşiktaş’a gider, tekrardan her alanda heycan arıyorsa bize gelir.

Yener İnce'nin raporu bekleniyor an itibariyle

Özel uçak kalkar sonrasında

Bazı arkadaşlar beni bos ramos haberleri ile tahrik etmezse iyi olur onlar icin.ama bu sefer bjkli ve fblilere de söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt