Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske biz alsak lig maclarinda saglam orta saha ile yeter bizesevilla ugurcani istiyormus, kagit göndermis trabzona (aspor)
o kadar iyi mi yau :dZiyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!
Ziyech şuana kadar yapılmış tr liginin en iyi transferidir!
Galatasaray iyi bir 8 aldığında şampiyon olacaktır
artık tüm kalbimle inanıyorum
Hem duyumcu hem saglikci
sezon başı mertebesi yerine adam istedik diye ağlayanlar bugün niye alındı diyor orasına da kopmuyor değilim.Ziyech'in 10 numara için alındığı çok bariz. Kariyerinde en çok maça ve skora zaten o bölgede ulaşmış. Sağ kanat oynayabilmesi pastanın üzerindeki çilek oluyor. Sağda normal şartlarda her türlü Tete oynar. Sakatlık vs olursa da Ziyech oraya çekilir, Ziyech yerine de Mertens oynar. Mertens'in yerine adam lazımdı her türlü. Bir taşta 2 kuş işte.
Kimse kusura bakmasın da 1 milyona Ziyech varken 5 milyon Rashica'ya verilmez, hele hele 10 numara eksikliği bu kadar barizken.
:crushed: yanlış olmuş doğrusu Bahattin Demirbilek.Timurlenk kim renktas
Rashica kalmasını isteyen biri olarak 0 m euro'ya Ziyech alınması mutlu etti ama dediğim gibi 5 m euro Rashica'ya vermeyip orta sahaya tüm bütçe gideceği için umarım Guendouzi, De Paul, Gravenberch seviyesi olur yoksa eleştiriler başlar. Beklentim 20 m euro'ydu Rashica'dan gelen 5 m euro ile artık 25-30 m euro bir bonservisli oyuncu almalıyız.Biz 5 milyona Rashica'yı alsak ve BJK 1 milyona Ziyech'i alsa Ziyech niye alındı diye sallayanlar bu sefer de biz niye almadık enayi miyiz Rashica gibi düz oyuncuya 5 milyon verip Ziyech gibi ihtiyacımız olan iki bölgedeki sorunu da çözebilecek bir adamı yok pahasına kaptırıyoruz diyecekti. :red:
Yumruklar konuşacak gibi.En azından frikikten gol atabilicez
Ziyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!
Ziyech şuana kadar yapılmış tr liginin en iyi transferidir!
Galatasaray iyi bir 8 aldığında şampiyon olacaktır
artık tüm kalbimle inanıyorum