- 22 Ağustos 2010
- 33.883
- 39.327
- 3.193
aynısı bana da oldu len :dallah kahretsin böyle taraftarlığı an itibariyle kendimi ziyeche ikna etmiş durumdayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynısı bana da oldu len :dallah kahretsin böyle taraftarlığı an itibariyle kendimi ziyeche ikna etmiş durumdayım
Gün bizim günümüzdür. Ziyech. %100 ihtiyacımız olan profildi. Hayırlısı olsun.Ziyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!
Ziyech şuana kadar yapılmış tr liginin en iyi transferidir!
Galatasaray iyi bir 8 aldığında şampiyon olacaktır
artık tüm kalbimle inanıyorum
Kudurun.
Ziyech'e niye ikna olmayacaksınız zaten ahbert. Müthiş topçu. Seviye iyice yükseldi.allah kahretsin böyle taraftarlığı an itibariyle kendimi ziyeche ikna etmiş durumdayım
[MEDYA=twitter]1691776224593326135[/MEDYA]
Fofana alsinBerkan 22 numarayı salman lazım.
Ben o kadar verebileceğimizi de, vermemiz gerektiğini de düşünmüyorum açıkçası. 1 tane kalbur üstü 8 bile çok şey değiştirir Ziyech'in geldiği yerde. Çünkü orta sahada ezilmemizin tek sebebi Berkan ya da Oliveira değil. Mertens'in de çok ciddi etkisi var bunda. 3. bölgede topu dolaştırması gereken o ama bunu yapamıyor. Yapamadığımız için de top kaybı ve akabinde direkt kontra ile sonuçlanıyor. Bu kadar önde oynayan takımın orta sahasında Kante olsa yine bir yere kadar bu durumu kotarabilir.Rashica kalmasını isteyen biri olarak 0 m euro'ya Ziyech alınması mutlu etti ama dediğim gibi 5 m euro Rashica'ya vermeyip orta sahaya tüm bütçe gideceği için umarım Guendouzi, De Paul, Gravenberch seviyesi olur yoksa eleştiriler başlar. Beklentim 20 m euro'ydu Rashica'dan gelen 5 m euro ile artık 25-30 m euro bir bonservisli oyuncu almalıyız.