Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech Galatasarayın yeni Hagisidir!!!

Ziyech şuana kadar yapılmış tr liginin en iyi transferidir!

Galatasaray iyi bir 8 aldığında şampiyon olacaktır

artık tüm kalbimle inanıyorum
Gün bizim günümüzdür. Ziyech. %100 ihtiyacımız olan profildi. Hayırlısı olsun.

Alper merti 30 kere taşıdınız, yeter.bilgisi de sınırlı

Rashica kalmasını isteyen biri olarak 0 m euro'ya Ziyech alınması mutlu etti ama dediğim gibi 5 m euro Rashica'ya vermeyip orta sahaya tüm bütçe gideceği için umarım Guendouzi, De Paul, Gravenberch seviyesi olur yoksa eleştiriler başlar. Beklentim 20 m euro'ydu Rashica'dan gelen 5 m euro ile artık 25-30 m euro bir bonservisli oyuncu almalıyız.
Ben o kadar verebileceğimizi de, vermemiz gerektiğini de düşünmüyorum açıkçası. 1 tane kalbur üstü 8 bile çok şey değiştirir Ziyech'in geldiği yerde. Çünkü orta sahada ezilmemizin tek sebebi Berkan ya da Oliveira değil. Mertens'in de çok ciddi etkisi var bunda. 3. bölgede topu dolaştırması gereken o ama bunu yapamıyor. Yapamadığımız için de top kaybı ve akabinde direkt kontra ile sonuçlanıyor. Bu kadar önde oynayan takımın orta sahasında Kante olsa yine bir yere kadar bu durumu kotarabilir.

Ziyech yerine kimi oynatmayı düşünüyordunuz beyler. Dün Ljubiana'ya karşı 10/20 pas isabeti yapıp 20 top kaptıran Kerem'i mi yoksa 36 yaşındaki Mertens'i mi? 10 numara da oyunumuz için en az 8 numara kadar önemliydi. Kısır oyun izlemek yerine 4 tane tehlikeli atak topçumuz roket gibi de 2 tane bekimiz oldu. Torreira ve 8 ile defansif açığı da kapatacağız.

Guendouzi ile west ham ve aston villa ilgileniyormus.

Artik tamamen satilmasini istiyormus baskanlari bu saatten sonra taraftar ile bag kuramayacagini dusunuyormus. Zaten psg li oldugu ve psg alt yapisindan ciktigi icin taraftar hic bir zaman bagrina basmamisti marul kafayi.

Kondogbia geldi yerine zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt