Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi için benzer yorum niye yapalım ağabey adam kariyeri boyunca iyi oynadı. kadınlarla ilişkilerinin profesyonel hayatına bi etkisi olmadı ki.
ziyech kopuğun teki, chelsea taraftarının kulüp kapısından sokmayın dediği bi herif , ne oynayacağı da muamma. bonserwis ödenmiyosa fazla bişey demem sonuçta türk liginde oynayacak bişeyler yapabilir, ama diğer türlü anlamsız bi hamle olduğu kanaatindeyim.
Hocam haklısın Icardi saf yetenek fakat Ziyech de aynı şekilde saf yetenek. Örneklere bakılırsa Icardi de aynı şekilde İnter taraftarı tarafından linç edilen bir futbolcuydu. Bu konuda biraz fazla önyargılı gibi yaklaşıyorsunuz.

Söylendiği gibi 2 orta saha alıcaksak Okan hoca 4-3-3 e geçiş yapmayı düşünüyor olabilir

O yüzden gelecek 8 hiç olmadığı kadar önemli an itibariyle. Orayı domine eden bir adam rahatlatacak herkesi, bu hamleyle Raşit'i aramayız. Ama net isim olmak z-o-r-u-n-d-a ! Sergio kılıklı biri gelirse herşey çöpe gider.
Hocam konuşulan isimlerden birisi net olarak belli ki ŞL'yi bekliyor. O ismi zaten satın alamayız. Kiralık olarak gelecek. Ayrıca yanına gelecek kişi de bence Fofana olacak. Eğer ilk isim olmazsa Gunduziyi alırız.

Hocam haklısın Icardi saf yetenek fakat Ziyech de aynı şekilde saf yetenek. Örneklere bakılırsa Icardi de aynı şekilde İnter taraftarı tarafından linç edilen bir futbolcuydu. Bu konuda biraz fazla önyargılı gibi yaklaşıyorsunuz.
başka bi kulübün şiddetle defetmeye çalıştığı oyuncuları almak bende plan programa dair şüphe uyandırıyor reis. almışsak yapacak bişey yok tabi ii niyetle destek olacaz

Takım dağılıyor : rashica alınmadı

Umarım bu yedek için düşünülen herif alınmadı diye bu kadar karalar bağlamıyorsunuzdur? Takımın dağılıp dağılmaması Rashica transferine değil 8 numaraya bağlı. 8 numara eğer Torreira'yı destekleyecek bir kişi olmazsa o zaman takım dağılır. 1 sezon ligde Sergio'nun gtü topladı diye Rashica'yı bu kadar kral ilan etmeyin.

muslera, icardi, zaha, torreira, mertens, ziyech, angelino + olarak yanlarına muhtemelen bir 8 numara eklenecek.

bunların bir tık altı repütasyona sahip kerem demirbay, oliveira, dubois, tete gibi isimler var.
tr liginde kariyer/repütasyon/isim olarak bu çapta bir kadro ben hatırlamıyorum.

başka bi kulübün şiddetle defetmeye çalıştığı oyuncuları almak bende plan programa dair şüphe uyandırıyor reis. almışsak yapacak bişey yok tabi ii niyetle destek olacaz
Hocam başka kulübün defettiği mevzusundan çok Erden Timur geçen sene Zaniolo olmasa Ziyech'i alacaktık diye kendisi dedi. Bu sene de Zaniolo sonrası Ziyech'e gideceğimiz bariz belliydi. Bence hedef Talisca'ydı. Talisca söylenildiği gibi takımında kalacağı için Ziyech'i bitirdik.

muslera, icardi, zaha, torreira, mertens, ziyech, angelino + olarak yanlarına muhtemelen bir 8 numara eklenecek.

bunların bir tık altı repütasyona sahip kerem demirbay, oliveira, dubois, tete gibi isimler var.
tr liginde kariyer/repütasyon/isim olarak bu çapta bir kadro ben hatırlamıyorum.
Olur mu hocam rashica olsaydı dengeli bir takım olurduk. O olmayınca dengesiz rezil bir kadro kurmuş olduk :D

Erden baskan ziyekle kimbilir ne zaman anlasti da zanyolanin satisinin bitmesini bekledi. Neyse sonunda hayaline kavuştu. Erden baskan mutlu biz mutlu <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt