Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gravenberch'i listelerden silelim.

jk ramos hamlesiyle bence fb'den güçlü konuma gelir.

aboubakar + gedson + rashica + ramos iyi bir ekip. ayrıca ramos bjk için sahada bir futbolcudan fazlası olacaktır. bütün defansı 1 tık yukarı çekeceğini düşünüyorum. rosier/masuaku ve hadziahmette öyle boş beleş topçular değil.

Icimdeki huzursuzluk tam olarak soyle:
Eskiden fakirdik ama hep bir aradaydik. Simdi zengin olunca kimseyi ayni anda evde bulamiyoruz. Yani bu kadar ego bu kadar insandan nasil bir takim cikacak cok merak ediyorum. Bu adamlar anadolu deplasmaninda nasil oynayacak veya sallayacak mi bilmiyorum. Bence Milot'u almayarak bir karar verilmis ve bu bence epey riskli oldu.

15+ bonus falan olur sanırım.Kayış baya kopmuştur büyük ihtimalle Marcelinho da çok takıntılı bir adamdı diye hatırlıyorum zor oynatır , taraftar tepkisi de var.Pazarlık ve talibine göre 12 civarı da olabilir belki.
Zaten kondogbia'yı almadılar mı bunlar? Dünden sonra Gunduzi fazla duramaz Marsilya'da. Burada rakip Lazio. Lazio yerine bizi tercih edecektir. O sene Lazio'dan büyük olduğumuzu kendi gözleriyle aynı grupta gördü. Göremediyse baksın dalgasına.

Ajax'tan çıkamamış 35 yaşındaki korkunç maliyetli Tadiç'i 1 aydır ele avuca sığdıramayan basını, aynı takımdan 40 milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer yapıp, Şampiyonlar Ligi kupası + Fas ile Dünya Kupası yarı finali titri kazanan 30 yaşındaki Ziyech konusundaki yorumlarıyla bir kez daha test edeceğiz.

bu planlama da bir yanlışlık var şimdi seneye hangi yabancı oyuncuları gönderip hedef büyütmek için daha iyi adamlar alacaz gelen herkez 3-5 yıllık sözleşme yapıyoruz .

mata kontenjanı diye bir şey çıktı......
hakim iyi topçudur falan bir tarafa sakatlık problemini düşünerek geçmişte abubakara yapılan benzer bir sözleşme yapılması daha doğru olur

Eskiden fakirdik ama hep bir aradaydik. Simdi zengin olunca kimseyi ayni anda evde bulamiyoruz. Yani bu kadar ego bu kadar insandan nasil bir takim cikacak cok merak ediyorum. Bu adamlar anadolu deplasmaninda nasil oynayacak veya sallayacak mi bilmiyorum. Bence Milot'u almayarak bir karar verilmis ve bu bence epey riskli oldu.
Napalım reis avrupada başarı için orta sahayı geçince eli ayağı birbirine karışan topçuların mucizeler yaratmasını mı bekleyelim. Takım içinde huzursuzluk çıkmadan huzursuzluk çıkacak havası veriyoruz kendi kendimize. Geçen seneki kadroda da yıldızlar vardı. Bu adamlar da sonuçta yıldızların olduğu takımlardan geliyor. Nasıl geçineceklerini bilemeyiz. Bunu çok düşünmeyelim.

Fakirkende hep zenginliğin hayalini kurduk reis. Birde böyle deneyelim bakalım. Umalım Galatasarayimız icin en iyisi olsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ajax'tan çıkamamış 35 yaşındaki korkunç maliyetli Tadiç'i 1 aydır ele avuca sığdıramayan basını, aynı takımdan 40 milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer yapıp, Şampiyonlar Ligi kupası + Fas ile Dünya Kupası yarı finali titri kazanan 30 yaşındaki Ziyech konusundaki yorumlarıyla bir kez daha test edeceğiz.

Ajaxtan çıkamamış kısmı disinda haklısın..Adam southampton yaptı sonra Ajaxa geldi ve o dönüşte kariyerinin en efsanevi performansını gösterdi..

Bu nasıl Jankat lan?
F3ozqiaXUAAAgDM

rashicayı alsak bile senede 2.5 mil € civarı mayış verdiğimiz tete'nin arkasında yedek oturacaktı. erden timur temmuz başı gibi bir demecinde rashicadan daha üst düzey bir profil aradığımızı beyan etti.

hala merkezdeki sorunu çözmeden ziyech vs. gibi hamlelere yönelmek rashica konusundan çok daha can sıkıcı. rashica/kerem kanatlarıyla içerde antalyayı antebi vs. zar zor 1-0 yeniyorsun işte. hep de öyle olacaktı.

Zaten kondogbia'yı almadılar mı bunlar? Dünden sonra Gunduzi fazla duramaz Marsilya'da. Burada rakip Lazio. Lazio yerine bizi tercih edecektir. O sene Lazio'dan büyük olduğumuzu kendi gözleriyle aynı grupta gördü. Göremediyse baksın dalgasına.
Lazio 2000lerin deli para harcıyordu bi ara sonra hiç para harcamamaya başlamışlar.Castellanos'a 15 ve Isaksen'e 12 vermişler uzun zaman sonra verdikleri en yüksek bonservisler bu sene olmuş (Savic'in parasının etkisi de var) genelde gördüğüm kadarıyla alış-satış dengesini tutturarak transfer yapmışlar.Bu sene de öyle yapıyorlar desek zaten 10m paraları kalmıştır , üstüne cimri de bir kulüp zaten o yüzden Marsilya 15m falan istese yanaşmazlar diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt