Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan Rashica yükselen adamlar Ziyech beğenmiyor. Sebebi takım içi içhuzuru bozarmış dizi sakatmış. Hem psikolog hem de uzman doktorlar aynı zamanda da teknik direktörler.

Takımdaki kreatif oyuncu eksikliği her an belli oluyor. 10 numaran 36 yaşında EYT'li Mertens ya da hayatında 10 numara oynamamış Kerem. Ama hedefler Avrupa'dan kupa gelmesi?

Takımı nasıl koruyup 8 alacaksın sadece anlamadım. Geçen sene Abdülkerim'in kavisli ortasıyla kazandığın maçlar bu sene kaç defa daha kurtaracak seni? Icardi'nin ekstra performansı mı kalan lig maçlarında ve Avrupa'da seni kurtaracak beyler? 10 numara eksikliğini göremiyor muydunuz cidden? 8 numara da gelecek kusursuz bir kadro olacak.

8jk sponsorluk filan ayağına.biryerden para buldu galiba hiç oyuncu satmadan nasıl alıyor bu açlar anlayan varmi

Ziyechi aldın yedek oturtamazsın, Teteyi kesemez öyleyse 10 no oynayacak ve Keremi de kesmek zorunda kalacaksın. Keremi kesersen kaleye Günay'ı koymak zorunda kalacaksın veyahut Angelino kalitesinden yararlanamayıp Kazımcanı oynatmak zorunda kalacaksın. Bunun dışında Ramosu aldın diyelim yedek mi bekleteceksin hayır, Nelssonu kesecek. Ha diyorsanız ki ben bu kadar lüks adamları sadece CL için aldım ligde yedek bırakırım o zaman da derler ki bi CL maçıyla nasıl form tutacaklar. Çoğu oyuncu zaten hazır gelmedi. Herkesin oynaması lazım. Ama bu transferlerle ideal 11 in de olmaz. Sürekli yapboz gibi değiştirirsin. O zaman da başarı gelecek mi hep birlikte görelim.
Geçen sene net olarak kanatlarımız zayıftı bu bir gerçek kanar ihtiyacımız vardı 10 numarada isteniyordu ziyec 10 no oynar kanat olarak rashica almadık tete aldık geçen sene Raşit nasıl dönüşümlü oynadıysa Tetede öyle oynar lig içinde senin elinde Kaan var Kerem demirbay Günay var Kazımcan var bazı mevkilerde kullanırsın dönüşümlü bu sorun değil ayrıca 37 yaşındaki mertensin yedeği yoktu ziyech tam olarak mantıklı olay işte

bu planlama da bir yanlışlık var şimdi seneye hangi yabancı oyuncuları gönderip hedef büyütmek için daha iyi adamlar alacaz gelen herkez 3-5 yıllık sözleşme yapıyoruz .

mata kontenjanı diye bir şey çıktı......
hakim iyi topçudur falan bir tarafa sakatlık problemini düşünerek geçmişte abubakara yapılan benzer bir sözleşme yapılması daha doğru olur
Seneye zaten Muslera ve Mertens'in sözleşme bitiyor. Onların yerine genç oyuncu gelir. Ondan sonra teklif gelen oyunculara göre hareket edilir yoksa bu 2 kişi yerine transfer +1-2 genç türkle iş biter.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lazio 2000lerin deli para harcıyordu bi ara sonra hiç para harcamamaya başlamışlar.Castellanos'a 15 ve Isaksen'e 12 vermişler uzun zaman sonra verdikleri en yüksek bonservisler bu sene olmuş (Savic'in parasının etkisi de var) genelde gördüğüm kadarıyla alış-satış dengesini tutturarak transfer yapmışlar.Bu sene de öyle yapıyorlar desek zaten 10m paraları kalmıştır , üstüne cimri de bir kulüp zaten o yüzden Marsilya 15m falan istese yanaşmazlar diye düşünüyorum.
Gunduzi eksikliği kapatacak bir topçu. Dün akşam da tekrar izledim. Şahsen ihtiyacımız olan 8 numara profili tam olarak budur.

Masuaku Tiran maçında sirek kırmızı görmedi mi benzer hareketten, kaç maç aldı ona bakmak lazım.
1692190316611.webp

Tete'ye hülle mi anlaştık nedir? Kira+opsiyonla satacak mıyız acaba?

Ne oğlum bu kadar kanat yaaaaahahahaha

Ziyech en son ne zaman Ortasaha oynadı?

Ziyech doğru isim mi bilmem ama kanat oyuncusu sayımız azaldı. Ne alaka?

Yunus ve Morutan gidiyor, Rashica alınmadı.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sayfalarca yorum okudum.Ramosun cl istediğinii bende yazdım.Bjk ramos isi zor olmasına rağmen, bjk birini almış gibi bjk parayı nerden buldu muhabbeti var.arkadaslar kafanız kıyak mi sizin?

Arkadaslar, arada sirada yorumlar arasinda goruyorum Meliksah'i mentionlayip ona transferi 'soruyorsunuz'. Pek sormak da denmez ona aslinda.

Kendisi ile konustum, son gelismelerden sonra + forumun suanki ruh halini goz onunde bulundurarak artik forumda 'duyum' vermeyecektir. Kisaca bu konuda yonetim olarak alinan karar bu yonde. O yuzden kendisini de artik surekli mentionlayip rahatsiz etmeyelim, kalp falan kirmayalim gerek yok bunlara.

Adamin cok üstüne gidildi, kolpa makara yapilir tamam ama bi yere kadar, abartildi. Yanilabilir gayet dogal seyler. Transferde her an, her saniye hersey degisebiliyor. Art niyetli, bilerek yanlis haberler aktardigini inanmiyorum. Dogru degil, birbirmizi üzmeyelim. Yakismiyor bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt