Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservissiz, sadece yıllık 4.5 milyon euroya Ziyech bedavadan biraz pahalı. Birkaç ay önce PSG alıyordu adamı

Biz 5 milyona Rashica'yı alsak ve BJK 1 milyona Ziyech'i alsa Ziyech niye alındı diye sallayanlar bu sefer de biz niye almadık enayi miyiz Rashica gibi düz oyuncuya 5 milyon verip Ziyech gibi ihtiyacımız olan iki bölgedeki sorunu da çözebilecek bir adamı yok pahasına kaptırıyoruz diyecekti. :red:

Yok demeyecekti. Rashica’yı özellikle isteyen insanların neden istediği belliydi bu topçuyu, ben dahil ekseriyetinin de umrunda olmayacaktı Ziyech adlı mağribiyi kimin aldığı. Odağımız takımı korumaktı, maaş yükünü arttırmadan devamlılık sağlamaktı. Ardından argüman uydurmayı kesmeni öneririm. Haterlığın sonu yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hücum hattımıza bakar mısınız?

İcardi (mükemmel pas mükemmel bitiricilik)
Zaha (mükemmel dribbing mükemmel hız)
Ziyech (mükemmel dribbing mükemmel paslar mükemmel şutlar)
Teteb(mükemmel paslar mükemmel dribbing)

İleri hatta 3 tane dribbing yapabilen adam ve icardi gibi onlari paslarıyla besleyebilecek türünün son örneği 9 no.

Birileri kadro mühendisliği kötü mü demişti?
Kağıt üstünde hepsi yıldız ama takım olmak ve bu yıldızları taşıyacak kadroyu sağlamak önemli

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu kayseri'ye bir gol sıkıştırsaydık %100 ile gidiyor olacaktık tüm hava deiğişik olacaktı

normalde slovenya şampiyonunu gol yemeden +4 averaj ile eledik, play offta dişimize göre rakip geldi.

bıktım şu lige kol gibi fikstür ile başlamaktan yaa :d

su içtiniz su daha pahalı demi :)
3 Sene Her Yıl 50 Milyon € maaş bütçesi öyle, evet

tamam; alalım şimdi 25 yaşında, çirkef, sadece canı sıkıldığında nefes alan lider ruhlu canavar orta sahamızı.

Nevzatin yazdığı maaş inşallah yalandır,bu paraların altından kalkamayiz, acaba Erden Timur Galatasarayin sahibi olsaydı bu paraları verir miydi ?
Erden bey yine verirdi, hani rakamların doğru yanlışlığını tartışmıyorum, Galatasaray’a milyonlar ödemesi ve geçmişte cebinde galatasaray yerine para vermesi bunun ispatı. Erden beyi eleştirin de, maddiyat üstünde eleştirmeyin, yoksa altında kalırsınız

Nevzat'ın rakamlar pek doğru çıkmıyor. Tete'de absürt maaş yazmıştı. Haluk Yürekli maddi detaylara daha hakim oluyor onları beklemek lazım. Ümit ediyorum bu rakamlarda yanlıştır Ziyech 3-3.5 maks verilmeli.
1692193019594.webp

şu kayseri'ye bir gol sıkıştırsaydık %100 ile gidiyor olacaktık tüm hava deiğik olacaktı

normalde slovenya şampiyonunu gol yemeden +4 averaj ile eledik, play offta dişimize göre rakip geldi.

bıktım şu lige kol gibi fikstür ile başlamaktan yaa :d
kayserinin boktan bi takım olduğunu kabul edelim birlikte oynamalarının zerre önemi yok

defansta attamah carole, 2 tane altyapı oyuncusu 11de falan

Ziyech'in maasi 3.5 milyon euroyu gececegini sanmiyorum.
Ben de öyle düşünüyorum. Nevzat rakamlarda çok yanıldığı oluyor Tete'de böyle olmuştu 6 imza 3.5 maaş diye sallamıştı. Rakamlar konusunda en güvenilir isim Haluk Yürekli şimdiye kadar sürekli doğru rakamları verdiler ve detayları ile sonra BCT sanırım.

Daha önce de yazdigim gibi gecen sezonun sampiyon kadrosuna sol bek orta saha ve 10 numara transfer edilmeliydi

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira transfer
Rashica transfer kerem
Icardi

Bu sekilde olmaliydi

Yapilan transferleri hem kariyer olarak hem de daha önce gösterdikleri performans olarak tabiki begeniyorum

Ama bu oyuncularla tekrar yeni bir oyun ve uyum süreci gerekecek

Gecen sezon 11. Hafta takim anca oturdu yeni transferl oldugu icin,veya herkesin hayranlikla anlattigi 11-12 sezonunda fener macindan sonra takim uyum sagladi dogru oyunu buldu

Üstte bahsettigim 3 transfer ile ne uyum sorunu olacakti ne de yeni bir oyun arayisina girecektik

Ben okan hoca’ya güveniyorum bir sekilde dogru oyunu bulacaktir bu takima gecen sezon yaptigi gibi ama taraftarin durumu cok kötü ellerinden gelse hemen yarin gönderecekler hocayi ve ne yazik ki durduk yere baski olusturuyorlar

Günlerdir burda yeni transferler diye agliyorsunuz adamlar yürümekte zorluk cekiyorlar hazir olmadiklari icin veya sakatliktan ciktiklari icin

Saglikli bir ortam yok ne yazik ki
Angelino, torreira ve icardinin kayseri maçında çok rahat oynayabileceğini gördük işte iki günde mi hazır hale geldi bu adamlar. Kayseri maçında çıkan 11 tamamen artistlikti kabul et artık bunu hoca inat etmeyip hatasından döndü sen hala bu adamlar niye kayseri maçında oynamadı diyenlere laf sokuyorsun şaka gibi

Icardi
Zaha-ziyech-barış/kerem
Ironman/Transfer-tore
Kazın/Angel-apo-kaan/nelsson-boey

Ligte bu gibi değişikliklerle çıkabiliriz. Sorun yok bence​

Erden bey yine verirdi, hani rakamların doğru yanlışlığını tartışmıyorum, Galatasaray’a milyonlar ödemesi ve geçmişte cebinde galatasaray yerine para vermesi bunun ispatı. Erden beyi eleştirin de, maddiyat üstünde eleştirmeyin, yoksa altında kalırsınız

Vermezdi, Erden Timur katkı yapmadi falan demiyorum, ama vermezdi bu kadar basit

Gün icinde partey yazanlar olmus da adam ilk lig macinda ilk 11 basladi ve arteta özel bir görev vermisti

Stones gibi kullanmisti

Partey de paul gibi isimler gercekci degil

3.5 milyon olarak aciklasak nevzat "bonuslar ile 4.5 yapiyor" der olay biter gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt