Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüttürüyormuş diyolla
Birilerine göre sağlık testinden de bu yüzden geçememiş diyorlar. Birileri hep bir şeyler diyor zaten. Aynen, adam EPL gibi bir ligde zırt pırt her halta kulüplerin kendi sağlık kontrollerini yaptığı ligde bağımlı futbolcu oynatıyorlar. Ayılıp bayılıp gelsin dediğimiz kıvırcığın da Arsenal mazisi ortada mesela, barındırmıyorlar bu tarz işleri olanları artık.😄 Adam sahada performans veriyor, yıllardır da son sezonu hariç kolay kolay belli bir seviyenin altına hiç düşmemiş birisi. Aşırı deşilip, altında bir şey aranacak bir isim değil bence. Maliyeti fazla olur ona bir şey diyemem ama isimden de öte takımın ihtiyacı olan bir profil olduğunu düşünüyorum

Birilerine göre sağlık testinden de bu yüzden geçememiş diyorlar. Birileri hep bir şeyler diyor zaten. Aynen, adam EPL gibi bir ligde zırt pırt her halta kulüplerin kendi sağlık kontrollerini yaptığı ligde bağımlı futbolcu oynatıyorlar. Ayılıp bayılıp gelsin dediğimiz kıvırcığın da Arsenal mazisi ortada mesela, barındırmıyorlar bu tarz işleri olanları artık.😄 Adam sahada performans veriyor, yıllardır da son sezonu hariç kolay kolay belli bir seviyenin altına hiç düşmemiş birisi. Aşırı deşilip, altında bir şey aranacak bir isim değil bence. Maliyeti fazla olur ona bir şey diyemem ama isimden de öte takımın ihtiyacı olan bir profil olduğunu düşünüyorum
çok pahali yaşı 30 istemem

Tüm forum Ziyech'in tamamen ileride ayağına top bekleyen bir futbolcu olduğuna eminse ben yıllardır farklı Ziyech izledim o zaman. Bu arkadaş göbekte oynarken de kenarda oynarken de top rakipteyken iyi defansif pozisyon alan, top kaybı olduğunda prese başlayan, gerektiğinde rakip bekini onlarca metre kovalayan oldukça çalışkan bir adam. Özellikle milli takım maçlarında genelde defansif rolü çok daha fazla oluyor yıllardır. Bence aşırı teknik olan her isim için biraz ön yargı ile ezbere yorum yapılıyor.

Zaha da yine aynı şekilde özellikle son iki sezonunda orta sahaya kadar gelip top alan, oyun kurulumuna doğrudan katılan, rakibi ısıran, basan bir adam oldu. Oynadığı takımda bunları gösterme şansı her maç zaten olmuyor ama bu görevler verildiğinde de bunları yapabilen adam.

Tete konusunda bir fikrim yok ama Zaha ve Ziyech'in tamamen ileride elleri belinde top bekleyen adamlarmış gibi anlatılması beni çok şaşırtıyor.

Her şeyi geçtim, Ziyech gibi bir çilingir mevcut kadromuzda yok, geçen sezon bunun eksikliğini çok ama çok çektik, bu sezonun başından beri de çekiyoruz. Ziyech gibi bir adamı oraya koyan yönetim, teknik ekip de bir zahmet arkasına adam almayı düşünüyordur diye düşünüyorum.
o zaman demirbay oynar abi orta sahada

muslera

boey nelsson bardakçı kazımcan

torriera demirbay

tete ziyech zaha

icardi
ligde çoğu maç böyle çıkarız gibi. bu durumda kerem'i mental olarak kaybetmemeli, icardi'yi de iyi besleyebilmeliyiz.

çok pahali yaşı 30 istemem
Maliyeti bahsi geçen seviyelerdeyse tehlikeli ama özellikle 40 kişi defans yapan Anadolu takımlarına karşı çok rahat kilit açacak, bizi çok rahatlatacak birisi. Umarım sağlıklı bir şekilde çok yüksek dakikalarda verimli süre alır da keyifle izleriz.

İsmi bizimle geçen yada alma olasılığımız olan çok koşan top kapan baskın ortasaha var mı isim verin de biraz video izleyelim?

Adam bi duran topta maçın kaderini değiştirir.Mertens'in ilerleyen yaşı ve formu gözönüne alınırsa bizim için ihtiyaç bir transferdi İcardi bize geldiğinde formunun zirvesinde miydi ya da Torreira ikiside istenmeyen adam konumunda geldiler ama bizi şampiyon yaptılar.Kesinlikle Hakim Ziyech iyi transferdir.8 numara transferiyle sezonu kapatırız.

Pardon ama Musap kim?

Sorma bilader. Bu konu benim içinde büyük bir gizem. Sürekli konuşuyorlar. Musap şöyle musap böyle. Musap koptu. Musap osurdu. Bir Musap efsanesi yürüdü gitti forumda. Bakıyorum bakıyorum Musap diye biri de yok forumda.Hayır yeni bir üye de değilim. Kim ulan bu Musap.

Yemin ediyorum Tarsus'ta ki kazı bir bu Musap konusu iki benim için. Bu gizemi çözeceğim arkadaş.

Oh be yazdım kurtuldum 🤣

Küslerin barismasi amaciyla GSC Pilav günü öneriyorum
2.jpg

GSC'ye sushi günü yakışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt