Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam bi duran topta maçın kaderini değiştirir.Mertens'in ilerleyen yaşı ve formu gözönüne alınırsa bizim için ihtiyaç bir transferdi İcardi bize geldiğinde formunun zirvesinde miydi ya da Torreira ikiside istenmeyen adam konumunda geldiler ama bizi şampiyon yaptılar.Kesinlikle Hakim Ziyech iyi transferdir.8 numara transferiyle sezonu kapatırız.
Iki tane orta saha yazan var ya Bisi diyemiyorum artik

Melikşah renkdaşımızın verdiği ters algoritmik duyumlar belli ki bazı klikleri rahatsız etmiş ve duyum hayatına son verdirilmiş

Arkadaslar, arada sirada yorumlar arasinda goruyorum Meliksah'i mentionlayip ona transferi 'soruyorsunuz'. Pek sormak da denmez ona aslinda.

Kendisi ile konustum, son gelismelerden sonra + forumun suanki ruh halini goz onunde bulundurarak artik forumda 'duyum' vermeyecektir. Kisaca bu konuda yonetim olarak alinan karar bu yonde. O yuzden kendisini de artik surekli mentionlayip rahatsiz etmeyelim, kalp falan kirmayalim gerek yok bunlara.
Olması gereken buydu

Hatta çok daha önceden olması gerekiyordu

Hem onun adına hem forumun diğer üyeleri adına

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Resim

Fofana 20 milyon ise veya Genduzi biz de bjk gibi %50 si için teklif yapalım bu durum bjkye özel olamaz heralde

Fofana ve Guendouzi beraber gelirse nasıl olur.? Transfer obezi olduk. Fifa 2024 is time.

Melikşah tam Fotomaç editörü olacak adam. Zeki reis el versin yerine yetiştirsin. Gözü arkada kalmaz. Yemin ediyorum ikiside çok güzel sallıyor. Hikayeli konulu falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt