Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşleyen bir sistemimiz olduğunu kabul ediyorum ama geçen yılki takım bana asla 2011-2012 deki o havayı vermedi.. 14 maç ustuste kazanmanıza rağmen son haftalarda resmen hücumda 2 adamın ayağına baktık .. Sanki rakipler bir şekilde çözdü bizi pozisyona girmekte ciddi anlamda zorlandık .. Geçen yıl sonunda bir iddam vardı bu sezon aynı kadro çıkalım ilk 2 yapamayız diye Okan hoca ve Erden bey de muhtemelen benzer düşüncede birleşti.. Oynadığımız resmi maçlarda geçen yılki isimler oynadı rasit-toreira-icardi(kısmen) haric ama kimse oynanan oyunda memnun değil uyum desen hiç yok
.Aynı Berkan aynı BAY çok önemli hamle oyunculariydi mertens Oliveira sadece 4 ay yaşlandı..
Bu yıl yapılan transferler gerçekten takım kimyası adına riskli üstelik en önemli bölge en sona kaldı . Bir şekilde uyum yakalamamız takım olmamız lazım bu oyuncu grubunu yönetmek gerçekten çok zor iş.. Geçen yıl ilk haftalar gomisin ekstrasiyla çok önemli puanlar alıp yarışa basladik bu sezon da oyundan bağımsız bir şekilde galibiyet almalıyız(lig için ).. Bu galibiyetler herkesin özgüvenini tekrar yerine getirip yeni katilanlarin da üstündeki baskıyı azaltacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt