Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.274
- 73.799
- 5.188
Bu jknın hallerine sadece gülüyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan-Abdül-demir diye seçenek çok. tek maça sıkışıp kalmış değilizAngelino? Orta açabilen bek var yahu bu adamı nasıl kesecen? Demirbay yeni alınacak ortasahayı kesecekse o alınmasın daha iyi renktaş. Rotasyon ayrı ama ciddi maçlar için görüşüm bu.
Galatasaray, Tottenham’ın stoperi Tanganga ile ilgileniyor. Teklif satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde.
(@CDEccleshare)Bana da fazla geldi. Chelsea’de net 2.9 aliyor ve 2 senelik kontrati var. 3 senelik 3.5 sozlesme bekliyorum.Nevzat hala 4.5 diyor, asla vermeyiz o parayı
Nevzat mi melikşak mi daha büyük kolpaciNevzatta hiç utanma kalmamış Tete KAP yok dedi 5 dk sonra Kap geldi Zahayi gscimbomla birlikte öğrendi..
Haklı Tadic gibi bir 35 yaşına gelmiş eleman 4.2 milyon Euro alıyor ondan daha kariyerli Hakim Ziyech 4.5 normal ama Erden Timur 3.7 ye felan bitirir diye tahmin ediyorum.Nevzat D : " 4.5 m Euro bugün kimlere verilmiyor"
Allah korusun. Hayır.Galatasaray, Tottenham’ın stoperi Tanganga ile ilgileniyor. Teklif satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde.
(@CDEccleshare)
Fatih hoca Tff başkanı tarzında bir şey olmalı yeni yabancı kuralından tut tesis, alt yapı, akademi, stadyum, zemin kurallarına kadar bir dizi yeni kurallar ile Türk futbolunu yapılandırmalı ve aynı PL gibi bu yapıyı oturtmalıyız. Bunu yapabilecek donanım, tecrübe, güven ve CV'de sadece Fatih hocada var. İnanıyorum ki 5 yılda ligimizn kalitesi çok başka yerde olurdu.Fatih hocaya biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum son senelerinde yonetimle iyice ters düştü orası ayrı ama bugün bence çok iyi bir milli takım antrenörü olur.Sahsen 10 sene felan milli takımın başında yer almasını doğru buluyorum.
Başka yere gidecekGalatasaray, Tottenham'ın stoperi Tanganga ile ilgileniyor. Teklif satın alma opsiyonlu kiralama şekli.
(@CDEccleshare)
Galatasaray, Tottenham’ın stoperi Tanganga ile ilgileniyor. Teklif satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde.
(@CDEccleshare)
Türkiye'de Fatih hoca yi TFF başkanı yapmazlar Fb hergun Galatasaray li diye TFF yi basmaya gider.Fatih hocaya Teknik direktör yapıp altyapı felan ne var ne yok projelerle ilgilenmesi lazım.Ancak Fatih hoca halen aklı basinda tam milli takım kocası kıvamında.Fatih hoca Tff başkanı tarzında bir şey olmalı yeni yabancı kuralından tut tesis, alt yapı, akademi, stadyum, zemin kurallarına kadar bir dizi yeni kurallar ile Türk futbolunu yapılandırmalı ve aynı PL gibi bu yapıyı oturtmalıyız. Bunu yapabilecek donanım, tecrübe, güven ve CV'de sadece Fatih hocada var. İnanıyorum ki 5 yılda ligimizn kalitesi çok başka yerde olurdu.
Sezonun en büyük hatası olurtangangaaaaa