Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Tottenham’ın stoperi Tanganga ile ilgileniyor. Teklif satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde.

(@CDEccleshare)

Fatih hocaya biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum son senelerinde yonetimle iyice ters düştü orası ayrı ama bugün bence çok iyi bir milli takım antrenörü olur.Sahsen 10 sene felan milli takımın başında yer almasını doğru buluyorum.
Fatih hoca Tff başkanı tarzında bir şey olmalı yeni yabancı kuralından tut tesis, alt yapı, akademi, stadyum, zemin kurallarına kadar bir dizi yeni kurallar ile Türk futbolunu yapılandırmalı ve aynı PL gibi bu yapıyı oturtmalıyız. Bunu yapabilecek donanım, tecrübe, güven ve CV'de sadece Fatih hocada var. İnanıyorum ki 5 yılda ligimizn kalitesi çok başka yerde olurdu.

Ziyech video editlerinde gördüğüm ortalardan kesip İcardi'yi beslerse dünden beri yaşadığım moral bozukluğu geçer gider..

Fatih hoca Tff başkanı tarzında bir şey olmalı yeni yabancı kuralından tut tesis, alt yapı, akademi, stadyum, zemin kurallarına kadar bir dizi yeni kurallar ile Türk futbolunu yapılandırmalı ve aynı PL gibi bu yapıyı oturtmalıyız. Bunu yapabilecek donanım, tecrübe, güven ve CV'de sadece Fatih hocada var. İnanıyorum ki 5 yılda ligimizn kalitesi çok başka yerde olurdu.
Türkiye'de Fatih hoca yi TFF başkanı yapmazlar Fb hergun Galatasaray li diye TFF yi basmaya gider.Fatih hocaya Teknik direktör yapıp altyapı felan ne var ne yok projelerle ilgilenmesi lazım.Ancak Fatih hoca halen aklı basinda tam milli takım kocası kıvamında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt