Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech neden istenmedi veya küçümsendi anlamış değilim

Çok iyi topçu
3 senedir yattigi icin, defansa hiç yardim etmediği icin, sorunlu bir karakter olduğu icin, sağ ayagini hiç kullanamadigi icin, 10 numara oynayamayacağı icin, en onemliside öncelikli bir transfer olmadıgı icin.

3 senedir yattigi icin, defansa hiç yardim etmediği icin, sorunlu bir karakter olduğu icin, sağ ayagini hiç kullanamadigi icin, 10 numara oynayamayacağı icin, en onemliside öncelikli bir transfer olmadıgı icin.
Yok ya futbol prosfesoru olmuş herkes öncelikli hedef ziyech tinerden Timur kaç kere söyledi adam Dünya kupasinda yari final yaptı yatiyormis sen başka takım oyuncularla karıştırdın galiba

Yakup Çınar: "Hakim Ziyech, Londra'da sağlık kontrolünden geçti. Herhangi bir problem yok. Yarın ya da Cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor. Oyuncuya bonservis ücreti ödenmeyecek ve yıllık 3.5 milyon Euro civarı maaş ödenecek."

Hakim ziyech olayinin mantigi hem sag kanat hem 10 numara oynamasi biz zaten 2 mevkiye de adam ariyorduk ve ciddi ozellikli birvoyuncu aldik
Rachica severim ama ziyech cok ust bir oyuncu
Simdi defansi saglamlamak icin iyi stoper ve 6 ya yakin bir 8 lazim

Beşşektaş transfer videosunu yeni izledim bu ne karaktersizliktir. Alın oyuncunun hayrını görün ama twitterdaki toxic tayfa gibi terör örgütü iması yapmak nedir? Aynı üslup ile cevap vermeli kulüp beyefendilik felan yok tek mesajla hoplatmalı karaktersizleri

yanlı bi spor kanalında su an raşitza mevzusu konusuluyrda suratını bişey yaptımın sarısın bı tjklı yorumcu iti sinsi sinsi bişiler ifade etmeye calısıyor pust elime dusse kaburgalarını bilmem ne yapardım

Kulübümüz acilen “Beşiktaş Jimnastik Kulübü Tarafından Yapılan Şerefsizce Paylaşım Hakkında Açıklama” başlıklı bir açıklama yayınlamalıdır.
Kesinlikle..Hani taraftar yapsa anlarsın ama bunlar namussuz orman çocukları..öyle böyle değil.
Kuduruyor bu şerefsizler Galatasaray her geçen gün arayı açdikca..
Bu iki şerefsiz camiayla çok ciddi seviye farkımız var.ve taraftarda buna göre hareket etmeli.

Bu transfer çalımları falanda fasa fiso gerçekler net ortada hepside farkrinda olduğu iccin kuduruyorlar.
Biz dahil bunlar Avrupa'da bir oyuncuyu isterse Galatasaray alır.oyuncuda Galatasaray'ı tercih eder.avrupa bakışında bizimle bunlar arasında çok ciddi fark var.
Rachicayi istesek alirdikm.biz istemediğimiz için alabildiler.gedsonda aynı şekilde.gedsonin almamız gerekiyordu kesinlikle o ayrı konu.ama biz almadigimiz için bunlar aldı.buna çalım denmez.

Biz doğru transferleri yapalım bunlar ne halt yerde yesin arkamızdan gelmeye mahkumlar.

Muslera
Boey - Ramos - Abdül - Kazım
Ziyech - Torreira - ???? - Kerem
Icardi - Zaha
4-4-2 senaryosunda orta sahada kıvırcık mı iş yapar gravenberch mi acaba

ziyech’ten önce 4-4-2 olmaz diyordum ama playmaker kanat ile 4-4-2 oynanır, orta saha ikilisinin adam yemesi lzm ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt