- 3 Haziran 2015
- 57.911
- 67.228
- 4.143
seni ilgilendirmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni ilgilendirmez
Yarı final yapar biri
ilgileniyormusuz (aspor)Ziyech transferinden sonra Torreira’nin yanina ya Guendouzi ya da Soumare alinmali.
En baştan okumalısın çok gelişme oldu hangi birini sayalımSaatlerce transfer haberlerine bakmadım birsürü haber çıkmıştır şimdi off offf haberlerin hepsini merak ediyorum kimi aldık?
arabulucuOlm banlanan Benim twittere damliyor Ben müsteri servisimiyim lan
E üstadım aslan besliyorsan et yicekler tabikibonservis az ama kol gibi yillik ücretler veriyoruz.
Olm banlanan Benim twittere damliyor Ben müsteri servisimiyim lan
12 milyon euro mecbur satin alma opsiyonu ile kiralariz.Fofana'nin 1 sene sozlesmesi kaldiysa onu alalim. Monaco 25 milyon euroyu ruyasinda alir bu durumda..
15'e alalim.
Ticarete çevir sende. Her ban talebine süre durumuna göre fiyat belirle.Olm banlanan Benim twittere damliyor Ben müsteri servisimiyim lan
Serhan da cinsel içerikli videolar yollamış ayıp günah yawarabulucu
Buna ne dersin? Kağıt üzerinde çok iyi duruyor. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı için uygun şartlarla alınabilir...Ziyech transferinden sonra Torreira’nin yanina ya Guendouzi ya da Soumare alinmali.
Hertaşın altından bu Lazio çıkıyo, bunların şilecilerle bi ilişkisi var muhtemelen, transfer şikesi de yapmıştı bunlarGündüziyi de Lazioyla Premier Ligden 2 klüp istiyomuş
Kesinlikle katılıyorum.Şu ekşisözlük'e de davalar açmaları lazım orası daha da beter.
Buna ne dersin? Kağıt üzerinde çok iyi duruyor. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı için uygun şartlarla alınabilir...
![]()
Mohamed Kaba - Tüm performans bilgileri
Güncel performans bilgileri Mohamed Kaba (FC Nantes) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr