Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashcanın hava alanı videosu geldi karşıma instada üçlü çekerken Cimbombom dememek için durdu resmen ama gram üzülmüyorum kendi etti kend buldu gedsonu Burak elmas istemedi almadı Ama rashica dik dursa gelecekti

Rashcanın hava alanı videosu geldi karşıma instada üçlü çekerken Cimbombom dememek için durdu resmen ama gram üzülmüyorum kendi etti kend buldu gedsonu Burak elmas istemedi almadı Ama rashica dik dursa gelecekti
dick durdu iste 7/24 bizi bekledi ve biz almadik

Halil gibi mukemmel otesi yetenegi alma firsati varken Rashica da kim beyler

Lütfen saçmalamayin ve elimizdeki degerin kiymetini bilin

Dik durmakla alakası yok. Adam kariyerine devam etmek sorunda.Biz almak isteseydik alırdık ama almadık.

Bende kontrati 2027 kadar diyo, herifin 1. ligde 1 maci yok.
Ne zamandır takip ediyordum. 2 gün önce transfer yapmış, dikkatimden kaçmış. Daha 22 yaşını doldurmamış çocuk; 1. Lig seviyesinde oynamamış olması normal. 2. lig seviyesinde de olsa kaptanlık verilmiş. O bakış açısıyla 30 unu bulmamış adam alamazsın; o yol da yol değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt