Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğin ihtimal mevcut. Bu yğzden ortasahaya slınacak oyuncu maksimum 26-27 yaşında ciğersiz biri olmalı. Hücumdaki o dörtlünün arasınada mutlaka BarışAlper, Tete veya Kerem sıkıştırılmalı yoksa veteran takımı oluruz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neden veteran oluyoruz anlamadım.

Avrupa Ligi'ni 7 defa kazanan Sevilla dün Süper kupa maçına çıktı baktığın zaman kalburüstü takımları ayırınca herhalde en başarılı takım diyebiliriz. Dün City'i elinden kaçırdı adamlar forvet biraz daha becerikli olsaydı başka şeyler konuşuluyordu. Peki City'i elinden kaçıran takım

Bono 32
Navas 37
Bade 23
Gudelj 32
Acuna 31
Jordan 30
Rakitic 35
Torres 28
Ocampos 29
Lamela 31
Nesyri 26

Navas 85 dakika Rakitic 90 dakika forma giydi üstelik.

Veteranlık söylemini kabul etmiyorum. Tamam hepsi 30 yaş üstü olmasın ama takıma da yaşlı ibaresi vurmaya şu durumda gerek yok

Sergio (31) - Demirbay (30)

Ziyech (30) - Mertens (36) - Zaha (30)

Icardi (30)

---------------

Kalede Muslera (37), ve gelirse Ramos (37) ile baya baya şöyle bir ekibin CL maçı ilk 11'ini oluşturma olasılığı var. 2-3 sene sonrasının veteran kadrosu olmaya aday. Ha yedekte de Bakambu (32) var bu arada.

Takım resmen ağam paşam ekibine döndü, herkes ayağına top ister artık.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pek sorun cikacagini sanmiyorum, cünkü her yil bu arkadasdan biriyle vedalasip yerine daha gencini monte ederiz, seneye Mertens Muslera baslariz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden veteran oluyoruz anlamadım.

Avrupa Ligi'ni 7 defa kazanan Sevilla dün Süper kupa maçına çıktı baktığın zaman kalburüstü takımları ayırınca herhalde en başarılı takım diyebiliriz. Dün City'i elinden kaçırdı adamlar forvet biraz daha becerikli olsaydı başka şeyler konuşuluyordu. Peki City'i elinden kaçıran takım

Bono 32
Navas 37
Bade 23
Gudelj 32
Acuna 31
Jordan 30
Rakitic 35
Torres 28
Ocampos 29
Lamela 31
Nesyri 26

Navas 85 dakika Rakitic 90 dakika forma giydi üstelik.

Veteranlık söylemini kabul etmiyorum. Tamam hepsi 30 yaş üstü olmasın ama takıma da yaşlı ibaresi vurmaya şu durumda gerek yok
Geçen sene 11. bitirdiler ligi. Ayrıca şu yaşlı takıma dönüşüm isteseler 3-4 senede ancak tamamlarlar ve ekonomileri bizden daha müsait buna.

Bizim öyle bir lüksümüz yok.

IMG_8897.webp

10 tane orta saha var Zakaria’yı da yeni aldılar oynayacaktır. Çok zor yine de ama umarım şartları Fofana için zorlarız.

neden bu kutlu haberi ilk önce bana vermedin knk.

en az 1 sene susar. kafa dinlemek için iyi bi süre

Herif bize acımış resmen vay arkadaş :d

Bütün yaşlı adamları yazmışsın, orta saha transfeei gelecek yaşı henüz belli değil. Yanında torreira olacak, sağda tete ortada ziyeh olur böyle bir kurguda. Olsa olsa mertens ve sergio değişiklik ile oyun içinde sahada olur.
Kale yaştan bağımsız bir bölge kaldı ki musleranın son senesi diye düşünüyorum.

Hal böyle olunca defans hattı zaten genç.
Orta saha hattı torreiranın partneri gelince netleşecek.

Hücum hattının ise yaş ort 28 yapıyor.
Nesi veteran?

37 lik dzeko ve 34lük tadictir veteran dediğiniz.

Geçen senenin kadrosundan mata gitti gomis gitti yerine bakambu ziyech geldi.

Geçen sene ilk 11inden şu an sadece rashica eksik. Bu adamlar geçen sene iyiydi de bu sene mi veteran oldu? Yaşlı olan mertens mata gomisi daha gençleri ile değiştirmek mi veteran takım?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün yaşlı adamları yazdım çünkü başka yazacak adam yok. Mesela kimi yazsaydım, hadi Torreira OK diyelim, geri kalanlara Barış, Kerem, Berkan, Yunus, Halil, Tete mi yazsaydım. CL maçlarına bunlardan oluşan karmayla çıkmayacaksın herhalde. Komik olmayalım.

Gerçekler bunlar, kabul edin ya da etmeyin. Tadic ve Dzeko hepi topu 2 topçu, bizde orada bahsi geçen 8-9 topçu var ve hepsi 30'un üstünü görmüş durumda. Ve bunların çoğunluğu da ilk 11'de bir arada oynayacak, bunu göreceğiz.

Şimdi ben bunu yazdım ya sen soracaksın, her topçu 20 yaşında olmak zorunda mı diye. Hayır kardeşim elbette değil, ama bu konuda bir denge olmalı, bir takımda tecrübelisi de genci de olmalı. Ama bu noktada tecrübeli tarafa ağırlık kaymaya başlarsa o noktada herkes general gibi takılır. Allah vere Boey'e birşey olsa yerine de Dubois'i koyar mehter oynarız. Tempo falan kalmaz takımda.

Geçen sezon ki ilk 11 yapısı bu anlamda çok uygundu, tecrübeli olarak genelde Muslera hariç 3 oyuncu kullandık. Geri kalanı ekseriyetle 20'lerin başında veya ortalarında isimlerdi. Şimdi bakıyorsun bu tecrübeli (benim tabirimle kaşarlanmış) isimler artmaya başladı. Hedefi olmayan kısa vadeli isimler ve çoğunun son durağı artık. Biz bu seneyi kurtaralım derken, aslında bu seneyi kaybetme riskini artırıyoruz. Alacağımız orta saha oyuncusunu mecburen genç almak zorundayız, lakin yaptığımız transferler hep yabancı olduğu için bu defa da +3 yerli kuralının da ligde en çok zorlayacağı ekip biz olacağız.

Kısacası gerçekleri bilelim ona göre kendimizi hazırlayalım derim. Emin ol ben başarılı olmamızı senden çok isterim, yoksa oturup da bunlara kafa yormam zaten.

Bentancur
Hojbjerg
De Paul
Rabiot
Veratti
Zielinski
Fabian Ruiz
Fofana
Gravenberch
Guendouzi
Wendel
Ndombele
Eriksen
Sabitzer
Joao Gomes
Luis Alberto
N. Dominguez
Andre Gomes
Koke
Chukwuemeka
Pogba
Thiago
Tolisso
Joao Mario
Naby Keita
Wijnaldum

Hangisi gelecek acaba?

neden bu kutlu haberi ilk önce bana vermedin knk.

en az 1 sene susar. kafa dinlemek için iyi bi süre

Herif bize acımış resmen vay arkadaş :d
Ben soyledim zaten, sey etmeye gerek yok sonucta bazi seylerde israr edince olumsuz devam edebiliyor. Gerek yoktu yani.

Bütün yaşlı adamları yazdım çünkü başka yazacak adam yok. Mesela kimi yazsaydım, hadi Torreira OK diyelim, geri kalanlara Barış, Kerem, Berkan, Yunus, Halil, Tete mi yazsaydım. CL maçlarına bunlardan oluşan karmayla çıkmayacaksın herhalde. Komik olmayalım.

Gerçekler bunlar, kabul edin ya da etmeyin. Tadic ve Dzeko hepi topu 2 topçu, bizde orada bahsi geçen 8-9 topçu var ve hepsi 30'un üstünü görmüş durumda. Ve bunların çoğunluğu da ilk 11'de bir arada oynayacak, bunu göreceğiz.

Şimdi ben bunu yazdım ya sen soracaksın, her topçu 20 yaşında olmak zorunda mı diye. Hayır kardeşim elbette değil, ama bu konuda bir denge olmalı, bir takımda tecrübelisi de genci de olmalı. Ama bu noktada tecrübeli tarafa ağırlık kaymaya başlarsa o noktada herkes general gibi takılır. Allah vere Boey'e birşey olsa yerine de Dubois'i koyar mehter oynarız. Tempo falan kalmaz takımda.

Geçen sezon ki ilk 11 yapısı bu anlamda çok uygundu, tecrübeli olarak genelde Muslera hariç 3 oyuncu kullandık. Geri kalanı ekseriyetle 20'lerin başında veya ortalarında isimlerdi. Şimdi bakıyorsun bu tecrübeli (benim tabirimle kaşarlanmış) isimler artmaya başladı. Hedefi olmayan kısa vadeli isimler ve çoğunun son durağı artık. Biz bu seneyi kurtaralım derken, aslında bu seneyi kaybetme riskini artırıyoruz. Alacağımız orta saha oyuncusunu mecburen genç almak zorundayız, lakin yaptığımız transferler hep yabancı olduğu için bu defa da +3 yerli kuralının da ligde en çok zorlayacağı ekip biz olacağız.

Kısacası gerçekleri bilelim ona göre kendimizi hazırlayalım derim. Emin ol ben başarılı olmamızı senden çok isterim, yoksa oturup da bunlara kafa yormam zaten.

realist insanları pesimist diye damgalayanlara ne dememiz lzm rts

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt