Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.667
- 983
Serdar sarıdağ ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Salim FIFA 15 günlük sürec bir seyler anlamiyordu biz geçici lisans basvurusu yapmisiz da ek Liste sali verilecek sanirimLisansla ilgili bir sıkıntı mı var en kötü play-off a bir gün kala eklenir herhalde
Ziyech transferi yatmış beyler Hollanda basınına göre. Sağlık kontrolünü geçememiş….
YalanZiyech transferi yatmış beyler Hollanda basınına göre. Sağlık kontrolünü geçememiş….
Ziyech transferi yatmış beyler Hollanda basınına göre. Sağlık kontrolünü geçememiş….
Ben de diyorum ki CL maçlarında çıkacak kadro :Bütün yaşlı adamları yazdım çünkü başka yazacak adam yok. Mesela kimi yazsaydım, hadi Torreira OK diyelim, geri kalanlara Barış, Kerem, Berkan, Yunus, Halil, Tete mi yazsaydım. CL maçlarına bunlardan oluşan karmayla çıkmayacaksın herhalde. Komik olmayalım.
Gerçekler bunlar, kabul edin ya da etmeyin. Tadic ve Dzeko hepi topu 2 topçu, bizde orada bahsi geçen 8-9 topçu var ve hepsi 30'un üstünü görmüş durumda. Ve bunların çoğunluğu da ilk 11'de bir arada oynayacak, bunu göreceğiz.
Şimdi ben bunu yazdım ya sen soracaksın, her topçu 20 yaşında olmak zorunda mı diye. Hayır kardeşim elbette değil, ama bu konuda bir denge olmalı, bir takımda tecrübelisi de genci de olmalı. Ama bu noktada tecrübeli tarafa ağırlık kaymaya başlarsa o noktada herkes general gibi takılır. Allah vere Boey'e birşey olsa yerine de Dubois'i koyar mehter oynarız. Tempo falan kalmaz takımda.
Geçen sezon ki ilk 11 yapısı bu anlamda çok uygundu, tecrübeli olarak genelde Muslera hariç 3 oyuncu kullandık. Geri kalanı ekseriyetle 20'lerin başında veya ortalarında isimlerdi. Şimdi bakıyorsun bu tecrübeli (benim tabirimle kaşarlanmış) isimler artmaya başladı. Hedefi olmayan kısa vadeli isimler ve çoğunun son durağı artık. Biz bu seneyi kurtaralım derken, aslında bu seneyi kaybetme riskini artırıyoruz. Alacağımız orta saha oyuncusunu mecburen genç almak zorundayız, lakin yaptığımız transferler hep yabancı olduğu için bu defa da +3 yerli kuralının da ligde en çok zorlayacağı ekip biz olacağız.
Kısacası gerçekleri bilelim ona göre kendimizi hazırlayalım derim. Emin ol ben başarılı olmamızı senden çok isterim, yoksa oturup da bunlara kafa yormam zaten.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi