Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar sarıdağ ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziyech transferi yatmış beyler Hollanda basınına göre. Sağlık kontrolünü geçememiş….

Bu sene geçen yılki gibi avrupadaki transfer döneminin bitmesini bekleyip fırsat transferi kollayamayız. Eylülün başlarında uefaya isim listesi bildireceğiz. Gidecek ve kalacaklar için şurada 2 haftamız var. Vites artırmak şart artık orta saha transferi için.

Bütün yaşlı adamları yazdım çünkü başka yazacak adam yok. Mesela kimi yazsaydım, hadi Torreira OK diyelim, geri kalanlara Barış, Kerem, Berkan, Yunus, Halil, Tete mi yazsaydım. CL maçlarına bunlardan oluşan karmayla çıkmayacaksın herhalde. Komik olmayalım.

Gerçekler bunlar, kabul edin ya da etmeyin. Tadic ve Dzeko hepi topu 2 topçu, bizde orada bahsi geçen 8-9 topçu var ve hepsi 30'un üstünü görmüş durumda. Ve bunların çoğunluğu da ilk 11'de bir arada oynayacak, bunu göreceğiz.

Şimdi ben bunu yazdım ya sen soracaksın, her topçu 20 yaşında olmak zorunda mı diye. Hayır kardeşim elbette değil, ama bu konuda bir denge olmalı, bir takımda tecrübelisi de genci de olmalı. Ama bu noktada tecrübeli tarafa ağırlık kaymaya başlarsa o noktada herkes general gibi takılır. Allah vere Boey'e birşey olsa yerine de Dubois'i koyar mehter oynarız. Tempo falan kalmaz takımda.

Geçen sezon ki ilk 11 yapısı bu anlamda çok uygundu, tecrübeli olarak genelde Muslera hariç 3 oyuncu kullandık. Geri kalanı ekseriyetle 20'lerin başında veya ortalarında isimlerdi. Şimdi bakıyorsun bu tecrübeli (benim tabirimle kaşarlanmış) isimler artmaya başladı. Hedefi olmayan kısa vadeli isimler ve çoğunun son durağı artık. Biz bu seneyi kurtaralım derken, aslında bu seneyi kaybetme riskini artırıyoruz. Alacağımız orta saha oyuncusunu mecburen genç almak zorundayız, lakin yaptığımız transferler hep yabancı olduğu için bu defa da +3 yerli kuralının da ligde en çok zorlayacağı ekip biz olacağız.

Kısacası gerçekleri bilelim ona göre kendimizi hazırlayalım derim. Emin ol ben başarılı olmamızı senden çok isterim, yoksa oturup da bunlara kafa yormam zaten.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de diyorum ki CL maçlarında çıkacak kadro :

Muslera 37
Boey 22
Nelsson 24
Abdulkerim 28
Angelino 26
Torreira 27
Transfer gelecek yanına yaşını bilmiyoruz pass
Tete 23
Ziyech 30
Zaha 30
İcardi 30

Ortalaması 27.7 yapıyor.
Bu mu veteran? Hadi senin paşa gönlün için ekleyeyim mertens ki genellikle bence bu kadro çıkacaktır ortalama 28.3 e denk geliyor.

Dolayısıyla bu takıma her şeyi diyebiliriz ama ilk 11 inin yaş ortalaması 27-28 bandında gezen takıma veteran diyemeyiz.

Kadro kurgusu, taktik, oyuncu profili eleştirilebilir fakat bu yaş ort sahip takıma veteran demeyi çözemiyorum. Bu karamsarlık neden anlayamıyorum.

Kaldı ki mevkilerden biri de kaleci, yaştan tamamen olmasa da en az etkilenen mevki. Onu çıkarınca yaş ort 27ye dayanıyor hemen hemen.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziyech in durumu bugün belli olur.Sabah kan felan kontrolleri var demişlerdi.

çok sağlam algı yaptılar Ziyech konusunda, bizim taraftarın(!) bi kısmı da bu sokukların yalanlarına inanmaya fırsat kolluyor. zaha'da da aynı itibarsızlaştırma yapıldı, ziyech'te de vaziyet aynı.

bu adam ocak'ta PSG'nin kontrollerinden sorunsuz bir şekilde geçti, muhtemelen bunda da herhangi bir sıkıntı çıkmayacak, şu itlerin algılarına bari bizim taraftar da ortak olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt