Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzey Afrikalı oyuncular modern futbolda artık çok nadir kalan streetball akımını temsil ediyorlar. Oyun içerisinde bazen düzen dışına çıkmak, alışılagelmişi denememek hem keyif hem de sonuç verecektir.

Ziyech bu akımın en önemli 2-3 futbolcusundan birisi. Çok sevindim transferinin olmasına. Faslı 10 numaraları çok severim...

Tete zaha ziyech icardi olan bir kombinasyon var mi ?
Ya muslera olmayacak yada torrera yanında Türk oyuncu olacak .

Ziyech sahaya çıksın da, rashicanin adi unutulur, Kuzey Afrikalı topcular disiplinsizdir evet ama oyun istahlari da yüksektir

Ziyech Belhanda eşşeği kadar oynasa yeter ne kadar sövsemde şu anki kadroda o tip bi elemana ihtiyaç var.Mertens son 30 dk topçusu olur bu sene anca.

Araplığın sınırlarını ne belirliyor

Yanlış anlama sen değil senin gibi çok kişi yazmış ama aklı başında bir rtaşımızsın diye meraktan soruyorum

Mesela Guendouzi de Arap

Mesela Mbappe de Arap (annesi Cezayirli)

Bana sorarsan Kuzey Afrikalılar Arap bile değil

Hatta tüm Kuzey Afrikalılar aynı etnisiteye mensup da değil

Tabii ki genellemeler mümkün ama istisnalar da bir o kadar fazla değil mi?
Yetiştikleri aile yapılarından ötürü mental olarak zor oyuncular olabiliyorlar. Arap denmesinin sebebi orada bu oranın çok yüksek olması. Bizim ülkemiz için de geçerli olabilir. Bizim de ülkede özgüveni düşük onlarca sporcu var ve uzun vadeli istikrar problemi yaşayabiliyorlar.

Ulan maloğlu mallar herşeyi geçtim zaha ya da bok atıyorlardı

Geçen sene İngiliz taraftarlara anket yapıyorlardı kendi takımınızda görmek istediğiniz big six takımlarından harici oyuncu kim diye. Yüzde 80i zaha diyordu.

Adam premiee ligin en iyi 10 oyuncusundan biri. Hala farkında değil bizim taraftar.

Ha bide bizim seyirciye uyuz oldum adamı gaza getiriyorlar çalım atsın diye ow, mow falan. Ne gerek var. Sadece Çalım atıcak topçu isteseydik wakaeme yusuf şimşek falan alırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt