Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete zaha ziyech icardi olan bir kombinasyon var mi ?
Ya muslera olmayacak yada torrera yanında Türk oyuncu olacak .
Tete Zaha Ziyech İcardi olursa 3 yerli sunlar olur Gunay Apo Kazimcan. Angelino oynatmak istersen torreira yanina Kerem Demirbay koyarsin. Muslera oynatmak istersen Kazimcan Apo Kerem Demirbay olur.

Ulan maloğlu mallar herşeyi geçtim zaha ya da bok atıyorlardı

Geçen sene İngiliz taraftarlara anket yapıyorlardı kendi takımınızda görmek istediğiniz big six takımlarından harici oyuncu kim diye. Yüzde 80i zaha diyordu.

Adam premiee ligin en iyi 10 oyuncusundan biri. Hala farkında değil bizim taraftar.

Ha bide bizim seyirciye uyuz oldum adamı gaza getiriyorlar çalım atsın diye ow, mow falan. Ne gerek var. Sadece Çalım atıcak topçu isteseydik wakaeme yusuf şimşek falan alırdık
Taraftar cambaz futbolcuya ac Ziyech gelirsede bikac mac aynisi olur ama sonra alisir taraftar o aclik gider kaliteye alisir herkes

Ziyech oyuncu profili olarak gerçekten ihtiyacımız olan bir adam.10 numara hatta ofansif 8 bile oynabilir.Rashica transferinin olmaması hayırlı olmuş olabilir.

Ziyech sahaya çıkınca bedavaya ne kadar değerli büyük bir futbolcu aldığımızı anlayacağız

Oyun stili tam bizim ihtiyacımız olan profilde

Kadrodaki eksik parça tamamlanıyor

8 zaten alacağız şüphemiz yok

Aman üstad yine de büyük konusmayalim ne zaman bu tarz mesaj görsem aklıma gelir

Screenshot_2023-08-17-13-43-06-631_com.android.chrome.webp

Bu işlere pek girmem İnstagram da Gs_mühendisi hesabı yasaklı bir hesap mı bir futbolcuyla ilgilendiğimizi söylemiş garip olan aynı futbolcuyu dünde YouTube da bizimle ilgili skills videosunu gördüm ve daha önce duyduğumu hatırlamıyorum itibar edile bilinir bir kaynaksa futbolcunun ismini sizinlede paylasayım yoksa boşu boşuna değerli vaktinizi çalmayayım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjkyi bi tarafıma takabilecek kadar başarısızlık yaşamadım daha.Max 3-4 sene şampiyon olamıyoruz.İleride böyle 15-20 yıl şampiyon olamadığımız bir dönem olursa o zaman bjkyi sallayabilirim.O da olmadığı sürece ts,bjk,başak,adanademir falan hepsi aynı klasman benim için.Pek iplemem yani.

Bu işlere pek girmem İnstagram da Gs_mühendisi hesabı yasaklı bir hesap mı bir futbolcuyla ilgilendiğimizi söylemiş garip olan aynı futbolcuyu dünde YouTube da bizimle ilgili skills videosunu gördüm ve daha önce duyduğumu hatırlamıyorum itibar edile bilinir bir kaynaksa futbolcunun ismini sizinlede paylasayım yoksa boşu boşuna değerli vaktinizi çalmayayım

aldanma çocuksu mahzun yüzüne rengim.

15 sene önceki videonun başlığı 2 saniyede değiştirilebiliyor :D

O video başlıkları değiştiriliyor

Ziyech oyuncu profili olarak gerçekten ihtiyacımız olan bir adam.10 numara hatta ofansif 8 bile oynabilir.Rashica transferinin olmaması hayırlı olmuş olabilir.
Rashicayi coktan mideye indirdik oyle uzun sure yangini yapilacak oyuncu degildi bizim her sene ustune koyarak gitmemiz lazim. Rashica gibi oyuncular basamak olabilir bizim icin kullandik yararini gorduk gule gule dedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt