- 28 Haziran 2010
- 28.978
- 27.661
- 3.298
En buyuk sikintimiz keremi kesememesi olacak zati.
Lig neyse de kerem kesinlikle clde yedek oturur, inanılmaz top kaybı yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En buyuk sikintimiz keremi kesememesi olacak zati.
beklenti yüskeltip duruyorlar sürekli bu hıyarlar yönetime tepkilerin sebebimevzu ne
bi sorun göremiyorum, çoğu yerde serbest zatenÜflüyomuş diyolar
beklenti yüskeltip duruyorlar sürekli bu hıyarlar yönetime tepkilerin sebebi
O zaman Vieria-Makalele olmalı arka ikiliaslında tam da şuan bir talisca açiklayacaksin
Ortam musait tam da zamanı
Bir daha gık edemeyecekler.
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem oynayacaksa yapılan transferlerin anlami yok. Her mac 40 arkaya şişirme, 50 top kaybı, 30 boş durumdaki yabancıya pas vermemeyle oynadıktan sonra yanına önüne ronaldinho, cr7, rivaldo koysan bile futbol oynayamazsın.Lig neyse de kerem kesinlikle clde yedek oturur, inanılmaz top kaybı yapıyor
kerem oynar her türlü. 2 maça göre değerlendirmeyelim. adam musleradan cok maça çıkmıs olabilir 2 senedir. kötü baslayınca götü bası dağıtıyor. daha riskli işler yapmaya baslıyor o yüzden.Kerem oynayacaksa yapılan transferlerin anlami yok. Her mac 40 arkaya şişirme, 50 top kaybı, 30 boş durumdaki yabancıya pas vermemeyle oynadıktan sonra yanına önüne ronaldinho, cr7, rivaldo koysan bile futbol oynayamazsın.
gunaydın
Alternatif yoktu, bu sene var. Kulübede yeni herifler oturup bu da ne yaparsa yapsın oynamaya devam ederse taraftar en fazla 2 maç daha dayanır sonra tepkiler baslar. Ben şimdiden ayiktirayim.kerem oynar her türlü. 2 maça göre değerlendirmeyelim. adam musleradan cok maça çıkmıs olabilir 2 senedir.
gunaydın
baskı arttı üzerinde. kafası rahat oynamakla yerine adam olduğu zaman oynamak aynı değil. göreceğiz bakalım. iyi olan kazansın. ligde mecburuz gene de ama nese. yunus satılırsa bide eyvaahlar olsun.Alternatif yoktu, bu sene var. Kulübede yeni herifler oturup bu da ne yaparsa yapsın oynamaya devam ederse taraftar en fazla 2 maç daha dayanır sonra tepkiler baslar. Ben şimdiden ayiktirayim.
Bizene oglum bize ne???Anaaa,eski kız arkadaşım mesaj atti![]()
Katiliyorum renktasimKerem oynayacaksa yapılan transferlerin anlami yok. Her mac 40 arkaya şişirme, 50 top kaybı, 30 boş durumdaki yabancıya pas vermemeyle oynadıktan sonra yanına önüne ronaldinho, cr7, rivaldo koysan bile futbol oynayamazsın.
Yada her ikisinide? Sonucta zanyolonun da bir sakatligi vardi giderkenNe AVFC ne de biz açıklamadık hâlâ Zaniolo'yu
Ziyech'in sağlık taramasının tamamlanmasını bekliyoruz herhalde
kerem oynar her türlü. 2 maça göre değerlendirmeyelim. adam musleradan cok maça çıkmıs olabilir 2 senedir. kötü baslayınca götü bası dağıtıyor. daha riskli işler yapmaya baslıyor o yüzden.
bu konu üstünde çalışmalar yapıyorumKerem oynayacaksa yapılan transferlerin anlami yok. Her mac 40 arkaya şişirme, 50 top kaybı, 30 boş durumdaki yabancıya pas vermemeyle oynadıktan sonra yanına önüne ronaldinho, cr7, rivaldo koysan bile futbol oynayamazsın.