Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig neyse de kerem kesinlikle clde yedek oturur, inanılmaz top kaybı yapıyor
Kerem oynayacaksa yapılan transferlerin anlami yok. Her mac 40 arkaya şişirme, 50 top kaybı, 30 boş durumdaki yabancıya pas vermemeyle oynadıktan sonra yanına önüne ronaldinho, cr7, rivaldo koysan bile futbol oynayamazsın.

Kerem oynayacaksa yapılan transferlerin anlami yok. Her mac 40 arkaya şişirme, 50 top kaybı, 30 boş durumdaki yabancıya pas vermemeyle oynadıktan sonra yanına önüne ronaldinho, cr7, rivaldo koysan bile futbol oynayamazsın.
kerem oynar her türlü. 2 maça göre değerlendirmeyelim. adam musleradan cok maça çıkmıs olabilir 2 senedir. kötü baslayınca götü bası dağıtıyor. daha riskli işler yapmaya baslıyor o yüzden.

kerem oynar her türlü. 2 maça göre değerlendirmeyelim. adam musleradan cok maça çıkmıs olabilir 2 senedir.
Alternatif yoktu, bu sene var. Kulübede yeni herifler oturup bu da ne yaparsa yapsın oynamaya devam ederse taraftar en fazla 2 maç daha dayanır sonra tepkiler baslar. Ben şimdiden ayiktirayim.

Alternatif yoktu, bu sene var. Kulübede yeni herifler oturup bu da ne yaparsa yapsın oynamaya devam ederse taraftar en fazla 2 maç daha dayanır sonra tepkiler baslar. Ben şimdiden ayiktirayim.
baskı arttı üzerinde. kafası rahat oynamakla yerine adam olduğu zaman oynamak aynı değil. göreceğiz bakalım. iyi olan kazansın. ligde mecburuz gene de ama nese. yunus satılırsa bide eyvaahlar olsun.

Katiliyorum renktasim

Kerem böyle devam ederse okan hoca da oynatmaya israr ederse kendi sonunu hazirlar

Hele hele kerem 10 numara falan diyorlar aman diyeyim. Keremin 10 no oldugu bir takim hücumda hic birsey yapamaz.

kerem oynar her türlü. 2 maça göre değerlendirmeyelim. adam musleradan cok maça çıkmıs olabilir 2 senedir. kötü baslayınca götü bası dağıtıyor. daha riskli işler yapmaya baslıyor o yüzden.

Ligde zaten oynasın, ligde saçma sapan top kaybettiği zaman atak yesek bile gol olmuyor ama clde o kaybettiği topların çoğunu kalemizden cikaririz, Okan hoca bunun bilincindedir

bu konu üstünde çalışmalar yapıyorum

nelssonu satıp ozanı alma düşüncesindeyim, yalnız bi sorun var telepatiyle bu düşünceyi erden babaya aktarmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt